• 瀏覽: 33,537
  • 回覆: 162
引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-3 13:47 發表
偷拍無野睇喎, 得D啊嬋..........溫泉啪啪啪先有人睇
齋藤等人還涉及引誘女性友人後,趁機下藥性侵並偷拍。

啪埋啦
原來AV係真實情節

引用:
原帖由 KenWstr 於 2023-2-3 13:45 發表
日驚爆全國露天溫泉遭偷拍 累計逾萬名女性受害

日本擁有許多知名溫泉景點,受到當地人及遊客喜愛。不過,靜岡縣警方近日公布搗破一個偷拍集團,集團成員故意引誘女性友人泡溫泉,趁機在全國各地露天溫泉進行偷拍,甚至落藥性侵,拍攝後會放上網出售,累計逾萬名女性受害。當地警方至今拘捕16名涉案男子,當中竟包括公務員、醫生甚至是公安情報員等。

靜岡縣警方周三公布這宗震驚全國 ...
做了AV女角都唔知!

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 武松00 於 2023-2-3 16:07 發表

有時又會同黑人
睇到9都硬埋

20年前已經睇到厭啦.......

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 KenWstr 於 2023-2-3 13:42 發表
日本擁有許多知名溫泉景點,受到當地人及遊客喜愛。不過,靜岡縣警方近日公布搗破一個偷拍集團,集團成員故意引誘女性友人泡溫泉,趁機在全國各

話唔定有港女

引用:
原帖由 武松00 於 2023-2-3 16:11 發表

有時甚至同兩個黑人
情節雖然好誇張荒謬,點可能唔識,浸浸下就埋牙,但又幾鬼死好睇

齋藤等人還涉及引誘女性友人後,趁機下藥性侵並偷拍。警方也表示,齋藤等人偷拍後,會故意以「特別企劃」、「睡美人」等代號放在網絡上互相「鑑賞」以及販售

根本呢sob劇情就大把av係到話晒係全世界知,
其實av係日本的實況劇,但觀眾們總係當咸片咁睇,冇計

無你先唔信

平時睇開啲係溫泉拍嘅AV片都係男女公浴,然之後個男吅女就仰個池度。。。🤤🤤🤤原本係真呀,impossible,日本人敬業樂業

網址呢DLLM

從來都唔去露天溫泉

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]