• 瀏覽: 52,409
  • 回覆: 349
+5
真正的美國一直是中國的老朋友 
特朗譜一早已經通知解放軍有班人串同某組織叛亂

引用:
原帖由 揚州 於 2023-2-3 13:09 發表
由頭到尾都係美國想開戰
中國有核彈,老尾夠膽開戰咩??

引用:
原帖由 amypat 於 2023-2-3 13:12 發表
如果真係開戰,無理由任得老美將戰場定係台海兩岸,中國一定要將戰爭帶去老美本土,定老美平時打仗打得咁過癮啦。
攻心為上駛乜打!!只要高調宣佈一旦中美開戰會對美國本土進行全面核打擊就夠,
個總統挨到三日唔落台。。。[民主]贏

打中國係假,坑盟友先係真。
美國盟友越來越窮,原來d錢去曬美國度

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-3 13:18 發表
成日得個講字CHINA CHINA CHINA, 每日無高潮, 無生活
中國乜都唔駛做,已經日日威懾老尾

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-2-3 13:42 發表

中國乜都唔駛做,已經日日威懾老尾
鬼佬日日自己嚇自己, 又話車部件裝SIMCARD, 又話淘寶賣假貨, 又話氣球偷拍

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-3 13:07 發表
美國戰略智庫蘭德公司(RAND)日前發布《美國武裝力量捲入台海衝突時應該採取的戰略分析》,該報告直接表明,「中國的現代工業體系對美國威脅巨大

所以打得未?

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-3 13:45 發表

鬼佬日日自己嚇自己, 又話車部件裝SIMCARD, 又話淘寶賣假貨, 又話氣球偷拍
獨霸月球

引用:
原帖由 修羅刀下證菩提 於 2023-2-3 13:48 發表
智庫教左世一點不失霸氣咁擊落個"間碟氣球"未? 講咁遠工業威脅, 個氣球係即時國家安全威脅喎
呢期 consultant fee 唔包汽球,留番下期

中美開戰就係世界大戰啦, 仲絞殺工業😅

美國近50年來同中國打過兩次都打唔贏

企係度卑你打好唔好,低B白皮狗

參與西方 東方 叛亂的比人乜就一定 人哋俄羅斯🇷🇺普京都話多地軍事法庭準備好了

俄烏戰爭美國沒有絞殺嗎﹖歐美合力一年都未見得普京有重大讓步,現在還想打中國主意﹖

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]