• 瀏覽: 23,490
  • 回覆: 165
+13
係 UFO 呀

就算寫住 made in China 都唔一定係中國㗎

過多幾日,新聞又會話:美國官員啱啱去完洗手間,發現有間諜氣體,懷疑是中國的。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-2-3 09:25 發表
五角大廈稱「在美國領空發現中國間諜氣球」!不擊落原因曝光

衛報報導,五角大廈2日表示,正在追蹤一個飛越美國的中國監控氣球,但出於安全原因,決定不將其擊落。

國防官員表示,自從這個氣球在幾天前進入美國領空後,美方就一直在進行追蹤,包括由美國軍機等多種方法進行觀察,最近發現該氣球飛越蒙大拿州。

官員指出,美國「高度確信」這是中國的高空氣球,但如果將其擊落,碎片可能傷及地面人員。此外, ...
中國真係勁, 一個氣球可以由中國飛到去尾國, 好精準咁去到五角大樓上面..........
唔怪得老尾咁驚中國啦。

妖,流浪氣球啫,大驚小怪做乜春

最後可能發現係加州迪迪尼嘅卡通大氣球!

何解是中國的

附件

Clipboard01.jpg(148.11 KB)

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-2-3 09:21 發表
莫非個氣球印左 made in china 所以就「疑似中國間諜氣球」? 
好多美國佬啲底褲都係made in China,佢哋都好有嫌疑🤣

笑九死,乜嘢年代啊間碟氣球,太空上面的衛星拿來擺設架

氣球裡面仲有新研製嘅新冠病毒,用嚟傳染比你尾國添呀😂

做間諜做到咁張揚?

尾角好快就會有疑似中國間諜雀同間諜狗狗出現,佢哋腳同頸都綁有芯片褲牌

其實美國上空唔單止有中國既間諜氣球,還有中國既間諜太陽、間諜月亮。快D用核彈射晒佢地落黎。

個汽球從中國升空
飄幾千公里去老尾
我唔信老尾唔打佢落嚟

引用:
原帖由 土瓜灣雙刀 於 2023-2-3 11:51 發表
間諜……… 氣球  

咩年代,我睇緊啲咩野
照抄二戰時,日本飛幾個汽球炸彈去美國既舊橋

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]