• 瀏覽: 56,443
  • 回覆: 392
  • 追帖: 1
+3
引用:
原帖由 pig000083 於 2023-2-3 10:22 發表

次貨都有戰果囉!𧋦蟈嗰D貴價過期正貨又點先?
有甚麼戰果?要知道架機係咪中國制

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2023-2-3 10:27 發表

實戰?我無聽過中東打緊
沙特公開表示,其國防部從中國採購的“寂靜狩獵者”激光攔截設備,取得首個實戰戰果
# 1 咁寫  

中東成日有小打架啦.....冇聽過??? 你住中東咩

中國太垃圾,仲用偵測氣球行咁遠去美國,我就唔信中國會有激光,有都係抄老美🤔🤔

引用:
原帖由 samwggg1 於 2023-2-3 10:32 發表

一物治一物,無人機中國供應多,自然有辦法對付它.
末必,伊朗丶以色列丶土耳其都有出無人機。

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-3 10:32 發表

沙特公開表示,其國防部從中國採購的“寂靜狩獵者”激光攔截設備,取得首個實戰戰果
# 1 咁寫  

中東成日有小打架啦.....冇聽過??? 你住中東咩
佢有講邊度實戰嗎?你住中東嗎?

司機:好想要

引用:
原帖由 freemind1 於 2023-2-3 10:26 發表
沙特開心到爆。無人機相對飛彈,平好多,用飛彈打佢唔化算,宜家有激光,有幾十隻無人機都唔怕,激光性價比高,慳唔少,所以第一時間發報
沙特大把錢 飛彈都好平啫   上次無人機來襲 美國愛國者導彈零反應呀

引用:
原帖由 freemind1 於 2023-2-3 10:33 發表

末必,伊朗丶以色列丶土耳其都有出無人機。
當然,我意思佢係呢方面引領全球.

引用:
原帖由 金世遺 於 2023-2-3 10:30 發表

聽過胡賽武裝份子未
未,無名小卒

引用:
原帖由 snoopy_fa 於 2023-2-3 10:33 發表

沙特大把錢 飛彈都好平啫   上次無人機來襲 美國愛國者導彈零反應呀
有錢亦要用得其所,你睇沙特成個國家同第三世界冇分別,宜家皇儲立志要起基建,改善國家。

中國軍備加油

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2023-2-3 10:33 發表

佢有講邊度實戰嗎?你住中東嗎?
中東間中都開拖架啦
中東地區國家好能fds咩

唔使係中東都知啦

賣得比沙特都唔係最頂尖科技、咁中國科技真係好恐怖!

引用:
原帖由 samwggg1 於 2023-2-3 10:34 發表

當然,我意思佢係呢方面引領全球.
唔否認亞爺武器近年大躍進,而且又白菜價。反之美國係為價錢所以唔會提供激光比人,因為飛彈利潤高丶消耗又大,當然出口飛彈,油太人無死錯人,亦因此亞爺又得罪老尾

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-3 10:36 發表

中東間中都開拖架啦
中東地區國家好能fds咩

唔使係中東都知啦
講到係人都知有緊仗,但又無人講得出邊度打,真心勁,連大陸都做唔到

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]