• 瀏覽: 15,127
  • 回覆: 77
+4
引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 09:00 發表
日本近日繼壽司郎高中生舔豉油樽,以及「資先生烏龍麵」顧客用公共湯匙直接挖食天婦羅花後,再爆出商店惡搞事件。網上影片流傳,宮城縣一間便利店內

咩叫中蛙化?
日本都有PK騎呢人,
只係比例,日本有10%啦,
但係大6,90%
呆灣,80%
康港,80%
見過公屋𨋢入面有尿,拑制有啖嗎?

附件

IMG_20230203_122858.jpg(106.69 KB)

被抖M毒害年類思想

黃人又話大陸人假扮

唔怪得日本好多地方都有尿‘’壓‘’味,原來係咁

以前老一輩的人講, 有d日本人以前鍾意周街痾屎架
所以教育同社會風氣好緊要

小事一椿,每個國家都有依D事情,只是無大事報道啫,眼不見為乾淨

引用:
日本近日繼壽司郎高中生舔豉油樽,以及「資先生烏龍麵」顧客用公共湯匙直接挖食天婦羅花後,再爆出商店惡搞事件。網上影片流傳,宮城縣一間便利店內

小日本人周圍痾尿

所以我好怕去稻X
佢架煲水水車
一日不停咁多手
好dirt咁

日笨仔最叻掩飾,外務省派咗好多錢卑傳媒,其實好趴街

小黃人話有幸乃到日本女 D 自由尿,都係一等一享受啊!

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2023-2-3 09:25 發表

有套重口味的av,係員工失禁大便,好正的
全全同菊花傑珍藏

引用:

倭寇日本人本性係點。。。。!?

引用:
原帖由 chimaylam 於 2023-2-3 10:21 發表
日本仔不樓周街苛尿.........
日本傳統文化

日本人玩變態係始祖,只有想唔到,沒有做唔到

引用:
原帖由 一風堂 於 2023-2-3 12:51 發表
小事一椿,每個國家都有依D事情,只是無大事報道啫,眼不見為乾淨
認同, 但香討有大班人每每任何事, 都把它連上政治上, 推往其假想敵身上

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]