• 瀏覽: 15,126
  • 回覆: 77
+4
日本近日繼壽司郎高中生舔豉油樽,以及「資先生烏龍麵」顧客用公共湯匙直接挖食天婦羅花後,再爆出商店惡搞事件。網上影片流傳,宮城縣一間便利店內

以為日本人普遍有公德,看來係美麗誤會了

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/863281/日本壽司郎惡搞風氣蔓延-便利店女員工疑故意在收銀台漏尿

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 09:00 發表
日本近日繼壽司郎高中生舔豉油樽,以及「資先生烏龍麵」顧客用公共湯匙直接挖食天婦羅花後,再爆出商店惡搞事件。網上影片流傳,宮城縣一間便利店內

包裝
門面嘢

拍AV 

鄉下人日常係咁的

引用:
原帖由 007star 於 2023-2-3 09:02 發表
拍AV 
有套重口味的av,係員工失禁大便,好正的

引用:

靚唔靚女先,靚就無問題

引用:
原帖由 葵興梁九記 於 2023-2-3 09:26 發表

靚唔靚女先,靚就無問題
睇圖都似大面喎

唔係中國發生,無新聞價值。。。😌

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-3 09:34 發表

睇圖都似大面喎
唔好理面,波先緊要

crazy 

引用:

日本人包裝得好啫, 其實咪有係一個「人」, 咩族群都有好人壞人. 日本其實都有好唔衞生既族群,如果你有聽過「乾物女」既話,周屋垃圾食完D杯麵養曱甴方面,香港公屋老伯絕對唔係始祖

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-3 09:54 發表

日本人包裝得好啫, 其實咪有係一個「人」, 咩族群都有好人壞人. 日本其實都有好唔衞生既族群,如果你有聽過「乾物女」既話,周屋垃圾食完D杯麵養曱甴方面,香港公屋老伯絕對唔係始祖
咁恐怖

引用:
原帖由 k514 於 2023-2-3 10:04 發表

咁恐怖
係啊, 以前三色台D日本電視節目都播過唔記得邊個節目

日本加油

日本仔不樓周街苛尿.........

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]