• 瀏覽: 27,390
  • 回覆: 230
+4
引用:
原帖由 B2C 於 2023-2-3 09:25 發表
飄洋過海的氣球🤣🤣🤣
飛機都要飛十幾個鐘, 氣球唔知要「漂」幾耐先至到, 仲要一直要「漂」啱方向先至有用  中國科技己經領先全球

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-3 08:25 發表
美國國防部官員指,美國上空出現屬於中國的間諜氣球,美方曾考慮擊落它,現仍密切追蹤。全國廣播公司2月2日引述美國國防部發言人賴德(Patrick Ryd

間諜氣球 ? 佢老尾以為200年前咩 !

美國狗為左造謠散播中國威脅論
連智商都放棄了

引用:
原帖由 josephlee1118 於 2023-2-3 09:34 發表
美國d人而家係咁吊美國政府點解仲唔射爆佢落嚟 
射咗落地,證明吾係中國的!點收科!🤪

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 3-2-2023 08:25 發表
美國國防部官員指,美國上空出現屬於中國的間諜氣球,美方曾考慮擊落它,現仍密切追蹤。全國廣播公司2月2日引述美國國防部發言人賴德(Patrick Ryd

可以拉佢返去受嬸

引用:
原帖由 mail2002 於 2023-2-3 09:39 發表

你真係叻!真係有可能!
https://youtu.be/ul4g7OoUhPw
我咪問邊度放lor
派F22追個氣球都白9痴

中國氣球咁L勁? 漂過成個太平洋去到美國?  

美國嘅中國新聞就嚟多過大陸本土新聞。。。

笑話一則 !

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 3-2-2023 09:42 發表
中國氣球咁L勁? 漂過成個太平洋去到美國?  
唔出奇日本F射水都去左美國

先唔好理氣球點飄洋過海都未爆,乜而家仲有用氣球咁low tech咩

引用:
原帖由 judylam651 於 2023-2-3 09:41 發表

間諜氣球 ? 佢老尾以為200年前咩 !
佢老尾見到白鴿又話係中國間諜飛鴿傳書 !

美國咁有創意,大陸收返台灣都唔使出海陸空三軍,導彈部隊,放堆氣球投彈就可以了  

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-2-3 08:25 發表

好快又間諜飛鴿,又會有嚴重影響國家安全嘅中國成衣、茶杯、刀叉、背包……,最後威脅全面制裁中國製造入口,不過起碼都講20年。
其實美國班官員真係好可憐,日日圍繞中國喺度轉,仲要日日都做埋啲自己都知道嘅小學雞野, 真真正正嘅食飽飯等屎屙。
嘥Q氣。

不如講烏龜吧🤪🤪

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]