• 瀏覽: 26,596
  • 回覆: 165
+4
引用:
原帖由 ufo2018 於 2023-2-3 06:27 發表
民主自由,日日死人
黃人至愛嘅民主國家

提示: 違規內容已被屏蔽
死者唔滿意,下次選舉可以用選票懲罰踵桶!不過帝國立國以黎,都無一個死者話要懲罰踵桶,證明亂用槍械得到所有人支持!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-3 05:12 發表
美國紐約州一名11歲女童到家附近的商店買牛奶,沒想到回家路上遭人從車上開槍射殺。其實這名槍手的目標另有其人,卻射中這名路過的女童,導致她無辜身亡。這起案件震驚當地社區,警方展開大規模調查,現已逮捕3名涉案男子。

綜合ABC等美媒報導,紐約州雪城11歲女童布雷夏莉(Brexialee Torres-Ortiz)1月16日晚間到家附近約90公尺外一家商店幫家人買牛奶,未料買完走出店門不久就遭人從 ...
地獄鬼國。

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-3 05:16 發表
美國係咪黐銀線架, 人命黎架, 成日殺了人都話射錯咗

上次條贊美國生活好的儍妹入了百貨的試身試身室, 被外面流彈射死, 射錯咗, 死咗
跟住, 又有美青向平民屋狂開自動暴槍掃射, 連裡面屋的女人都殺埋, 又瀨係射錯咗, 一間有人住的屋, 可以估佢係冇人喎
...
而家又呢單, 恐怖民主邪惡國家
歐美嘅所謂民主國家,要嘅只係政治參與程度,而唔係民生,你睇下嗰個乜嘢民主指數就明啦。佢地評定民主嘅標準就係選舉過程與透明度、政府運作、政治參與、政治文化、公民權利,你話有邊樣係同人民安居樂業,治安環境有關?所以治安差劣並唔係佢哋政府要做嘅嘢,政治正確先至係最重要嘛。

有冇九兩菜?

美國日常

首先RIP,之後符合美國國情

引用:
原帖由 飛天盒仔 於 2023-2-3 06:37 發表

我老友 Eddie 話呢個 11 碎能夠死下民主槍下係一件十分幸福嘅事  
我老友 Eddie 真係以狗都不如
咁人渣?損友黎喎

美國日常。

以前以為尾國佬發明生產喞武器係用黎殺害其他國家人民百姓喞,依家睇返,似乎尾國喞武器殺本土人民可能總多。全球和平主義者、人權守護者都應該日日舉白紙走去抗議尾國屠殺人民暴政啦

一個二個去曬邊度呀

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-3 05:16 發表
美國係咪黐銀線架, 人命黎架, 成日殺了人都話射錯咗

上次條贊美國生活好的儍妹入了百貨的試身試身室, 被外面流彈射死, 射錯咗, 死咗
跟住, 又有美青向平民屋狂開自動暴槍掃射, 連裡面屋的女人都殺埋, 又瀨係射錯咗, 一間有人住的屋, 可以估佢係冇人喎
...
而家又呢單, 恐怖民主邪惡國家
唔好嚇到班黃人唔移民尾國,對香港百利而無一害。

我地要話而家英國通脹生活指數高又搞擺工,美國係更理想既移居城市,民煮豉由度係世界第一,係最值得黃人移民既國家😏😏

老美日常。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]