• 瀏覽: 26,758
  • 回覆: 60
  • 追帖: 3
提示: 違規內容已被屏蔽
小日本就是小日本,
人渣到無底線。

無片睇

日本人真係高質素,一定好玩

又話日本人啲素質好好嘅?
我就覺得水平直迫印度!

妖!人哋拍緊AV啫

日本發生喎,怎解會係香港新聞!

https://std.stheadline.com/realtime/article/1902728/即時-港聞-日本少女遭-AV式凌辱-片瘋傳-手銬鎖欄杆迫擘腿露體-Juicy叮

因為曱甴話嗰度係佢地鄉下

引用:
原帖由 半夏善良的黑頭 於 2023-2-2 22:50 發表
妖!人哋拍緊AV啫
根本日本的av fc系列,sod系列大把這些,日本真係在過往3疫情裡衰到仆街
而家有套fc系列的女生應該仲係女學生似被迫拍緊這些,樣幾靚,但看見佢對眼愁到,我立即del 了,相信好多日本女生被日本經濟下調攪到被焗拍這些!

不值得鼓勵,更應譴責日本任由這些誘騙少女下海的黑幫四處橫行!

片?瘋傳?

每國國家都有貧富懸殊,只係媒體有否報道
香港人去旅行,唔會深入了解當地問題,都係關心多啲香港問題吧

引用:
原帖由 必佬 於 2023-2-2 22:57 發表

因為曱甴話嗰度係佢地鄉下
真啊,我係日本東京的veno上野,新宿,真係見一堆著黑衫的香港仔係度聚集,我係veno 站側的一蘭麵店裡,成班香港黑衣人坐我我隔離枱,高談闊論,嘩嗰餐食得我背脊骨落!搞度我跟住都唔敢過去

引用:
原帖由 唔岩就要鬧 於 2023-2-2 23:06 發表
片?瘋傳?
去日本色情網站,大把類似,根本日本容許拍這些av仲任由佢四圍販售,在網上播放,咪害到而家不少人被教化到似人渣咁囉

係強姦定識架?

看佢哋的裝束就知佢哋扮緊尼爾人形鹹濕辦加東熱上身啦,
看到日本的下一代爛到咁,日本根本不值得香港人去响往!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]