• 瀏覽: 5,154
  • 回覆: 26
美國政治新聞網站《政治報》2月1日稱,拜登有意重組經濟顧問團隊,避免經濟可能出現的衰退,干擾他在2024年尋求連任。內文稱,美國聯儲局副主席布

拜登係咪終於明白到打中國牌不能救美國經濟?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/863207/美媒-拜登擬重組經濟團隊-着力避免衰退

拜登有幾多時間做腫痛 分分鐘過幾日見牠的主報到

自己施政失誤,落台🤣

算把啦, 中國就積極共創光明, 你地就只盡做壞事, 甘都仲妄想唔乞兜, 你地班最高領導求其搵個白痴都比到答案你啦, 白痴

佢老美經濟應該會衰多兩年就會好架喇,所以唔使拜登著力,反正,下屆總統可以坐享其成!
佢反而著力自己腦衰退仲好啦,成80歲人,好退休啦,仲做乜總統丫!

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-2 19:59 發表
美國政治新聞網站《政治報》2月1日稱,拜登有意重組經濟顧問團隊,避免經濟可能出現的衰退,干擾他在2024年尋求連任。內文稱,美國聯儲局副主席布

拜登明白中國今次一定見死不救的, 仆街老美等摺埋啦!

貿易代表,戴奇~商務部長,雷蒙多~同埋個,財長,耶倫~幾條八婆~除咗惡形惡相,同苦口苦面外~一事無成~成棚廢閪~

全世界比你避免三年,但三年後點啦

唔係話鑄一個柏金幣放入聯蓄局當10000億嚟避開發債上限咩🤣😂🤣😂繼續印啦,仲擬

美國的無恥與瘋狂 世界是很難想像 計劃鑄個一萬億面值白金硬幣來抵債
https://finance.discuss.com.hk/viewthread.php?tid=30969547&utm_source=discuss_homepage&utm_medium=click&utm_campaign=videochannel&tr_des=hc_videochannel

K型國家
金主代理人治國
利用國家機器揾錢
搞到國債比天高
死鳩緊
安祥地等衰退罷

唔解決根本問題,換邊個都無用啦

經濟衰退根本問題就係高通漲,仲要係最差果種,由供應衰減引起

美國勞動參與率扯極都唔上,入口關稅遲遲都唔撤,派完錢一樣係唔夠貨唔夠服務,比果班茂利玩到一萬種性別都無用啦

引用:
原帖由 錦衣夜行 於 2023-2-2 19:59 發表

支持拜登連任
咁無能嘅美國總統難得一見,只為金主軍工商、科技老闆辦事,其他國內外政績一蹋糊塗

終於明白拉登點解指明放過拜登

繼續日日CHINA CHINA咪得囉

引用:
原帖由 GATEWAY2010 於 2023-2-2 21:23 發表
老美債台築高,淨係果32萬億美金嘅利息都還死你
全世界都知老美根本無諗住還錢

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]