• 瀏覽: 39,218
  • 回覆: 272
+11
東謊想取代毒果......?

引用:
原帖由 alan280204 於 2023-2-2 20:21 發表

呢個啱,曾經東方老闆搭國泰受不禮貌對待,結果足足抹黑吹衰國手泰幾年,又曾經消防署因事要東方大埔寫字樓要調查,又比佢地抹黑消防處幾年
呢班賤種傳媒仲惡過黑社會,儘顯香港傳媒霸權
「呢班賤種傳媒仲惡過黑社會,儘顯香港傳媒霸權」

👍👍👍😂😂😂

附件

62ECAB2A-59BC-48A4-B5C6-108D83C3A197.jpeg(253.28 KB)

0206DC3E-B3DC-48B1-A960-1081145E55A2.jpeg(206.71 KB)

引用:
原帖由 alan280204 於 2023-2-2 20:21 發表

呢個啱,曾經東方老闆搭國泰受不禮貌對待,結果足足抹黑吹衰國手泰幾年,又曾經消防署因事要東方大埔寫字樓要調查,又比佢地抹黑消防處幾年
呢班賤種傳媒仲惡過黑社會,儘顯香港傳媒霸權
梗係惡過,你睇佢日日寫上海佬就知啦。

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2023-2-2 19:31 發表
樹大有枯枝,有黑警,黑記,黑醫,黑教......
仲有黑媒

引用:
原帖由 bestsinger2 於 2023-2-2 19:31 發表
樹大有枯枝,有黑警,黑記,黑醫,黑教......
請容許我補充

仲有
神棍,邪惡教徒
黑社工
智障言語治療師
Ngo,黃十字會
臥底救世軍
黑循道衛理

點可以留左呢班垃圾
吾提?

引用:
原帖由 Hubert_Tang 於 2023-2-2 19:32 發表
東謊已經毫不掩飾
毒果妓者全部過檔

引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2023-2-2 19:34 發表
毒品俾人掃,黑暴俾人捉。
仇警凍謊,只有一哭二鬧三上吊
請自盡吧

算把喇!dont 慌得返啲曱甴睇

其實本人睇過東方專欄不小心流了小編心內的想法, 說樣樣都保護小孩, 讓小孩不明白大人世界的兇惡和危險, 佢哋唱黑面唱到無晒心機, 話如果日後真的有大事發生, 小孩還怎樣懂自救呢? 所以本人相信東方不是"太壞"的.

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-2 19:28 發表
東方傳媒機構(下稱「東方」)一直發揮第四權監察政府,仗義執言,其中《東網視頻》上周二(1月31日)便以事實為依歸,發布短

做人難,做差人更難,做好個差人更更更 ...
因為特區公安沒有政委進行思想工作

引用:
原帖由 靚c9 於 2023-2-2 20:47 發表

請容許我補充

仲有
神棍,邪惡教徒
黑社工
智障言語治療師
Ngo,黃十字會
臥底救世軍
黑循道衛理

點可以留左呢班垃圾
吾提?
仲有平機會和左膠,比黑記更甚

引用:
原帖由 三級警司 於 2023-2-2 20:54 發表

仲有平機會和左膠,比黑記更甚
本人比所謂平機會強迫要本人接受同性戀, 甚至用男男互咀讓正常人作嘔的片段作"藥引", 咁本人不接受同性戀是否有人同本人爭取不被歧視?

好仔唔當差

英美警察差好多啦,佢地直接改例,令好多違法行為都無罪化,因為警察根本唔做野。

引用:
原帖由 I-HAVE 於 2023-2-2 20:45 發表
東謊想取代毒果......?
已經係新蘋果啦,明顯有心煽動叛亂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]