• 瀏覽: 39,283
  • 回覆: 272
+11
又係東方黑記,正宗賤種傳媒

提示: 違規內容已被屏蔽
黑記偷拍跟蹤濫用第四權,遇意外死人就掛住影相唔報案,仲收NGO黑錢唱衰香港,d福佳行為真係超越警察添啦!

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2023-2-2 19:47 發表
得罪凍謊
慘過得罪方丈
呢個啱,曾經東方老闆搭國泰受不禮貌對待,結果足足抹黑吹衰國手泰幾年,又曾經消防署因事要東方大埔寫字樓要調查,又比佢地抹黑消防處幾年
呢班賤種傳媒仲惡過黑社會,儘顯香港傳媒霸權

大把民主派議員有案底、洗黑錢、開會睇咸相,so what?

引用:
原帖由 alan280204 於 2023-2-2 20:17 發表
又係東方黑記,正宗賤種傳媒
我贊成香港應該取締報紙,剩返大公,文滙就夠。

引用:
原帖由 唔想知道你個名 於 2023-2-2 20:06 發表

好事!
真正有良心嘅媒體應該要講出香港人嘅心聲
刻意吹衰抹黑又幾良心呢

扮正義、扮專家、實質係叛逆惡習,最後整死自己居住嘅社會,實乃中國人之強項。

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-2 19:28 發表
東方傳媒機構(下稱「東方」)一直發揮第四權監察政府,仗義執言,其中《東網視頻》上周二(1月31日)便以事實為依歸,發布短

做人難,做差人更難,做好個差人更更更 ...
唔使日日報嘅,深入人心架啦

方向接替左塗生份 job,成為緊身2.0。

引用:
原帖由 divtssds01 於 2023-2-2 20:11 發表
支持東方,佢地報真新聞,句句屬實,單單都有立案架
除非你話東方作假新聞姐,唔係何罪之有?
中國人名言: 天子犯法與庶民同罪
問題係決定有冇犯法係天子。
天子又點會拉自己?

樹大有枯枝,這現象比例極微,不過警隊到目前為止,伏法咗上千隻曱甴我已經很滿意,完全收貨

樹大一定有枯枝的

基本法幾時有第四權呢啲咁滑稽嘅嘢!
黃畜曱甴🪳黑妓自己作上去㗎?明白曬

少少個人感覺
警隊依家一味做新聞
最叻係拍片,做show

另外,為咗討好上面
不惜擾民
造票追數,不停查ID

一廂情願以為自己好叻
實質係興社會實況脫晒節

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]