• 瀏覽: 39,196
  • 回覆: 272
+11
現在破的大案是有組織前後包抄捉人沒帶口罩和埋伏抄車牌

引用:
原帖由 chiangmaiwolf 於 2/2/2023 19:47 發表
得罪凍謊
慘過得罪方丈
無錯  

引用:
原帖由 hfceddie 於 2023-2-2 19:58 發表
睇嚟繼「因航」之後,會有「因警」!
東方想成為人民喉舌?

好事!
真正有良心嘅媒體應該要講出香港人嘅心聲

引用:
原帖由 Hubert_Tang 於 2023-2-2 19:32 發表
東謊已經毫不掩飾
CY當年盛讚的報紙。
話肩付起監察作用

唔啱就要話架啦。
做人不要學小粉咁,PK痾出來的屎都話香濃好味😋

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-2 19:37 發表

睇標題已知是dont慌,睇黎未來佢會日日唱police, 就好似上海仔及google咁
標題話「捉賊破案不濟」,我反而覺得警察自鄧局長做一哥開始這幾年,破案率越嚟越高😂🤣

引用:
原帖由 T2. 於 2023-2-2 19:28 發表
東方傳媒機構(下稱「東方」)一直發揮第四權監察政府,仗義執言,其中《東網視頻》上周二(1月31日)便以事實為依歸,發布短

做人難,做差人更難,做好個差人更更更 ...
鐳射夫人筆就拉……穿起整齊制服有個眼罩隨身都可圈可點吧?

支持東方,佢地報真新聞,句句屬實,單單都有立案架
除非你話東方作假新聞姐,唔係何罪之有?
中國人名言: 天子犯法與庶民同罪

引用:
東方傳媒機構(下稱「東方」)一直發揮第四權監察政府,仗義執言,其中《東網視頻》上周二(1月31日)便以事實為依歸,發布短

東方講第四權真係難聽到嘔

引用:
原帖由 touya08 於 2023-2-2 20:09 發表

標題話「捉賊破案不濟」,我反而覺得警察自鄧局長做一哥開始這幾年,破案率越嚟越高😂🤣
仲差D,樓上隻曱甴都未捉

引用:
原帖由 人之初大大 於 2/2/2023 19:37 發表

睇標題已知是dont慌,睇黎未來佢會日日唱police, 就好似上海仔及google咁
買定花生睇好戲。  

咁様針對警隊,我打算報國安!

對比民主大國,香港警察表現一等

引用:
原帖由 gakoduck 於 2-2-2023 19:48 發表
Don't 謊又用第四拳做擋箭牌護身符,報道個新聞立場咁L偏頗,同毒果有咩分別
摷番幾年前嗰啲case嚟報導,擺明就係針對性啦。
今日警隊、明日就報導其他部門,陸續有來。
最後就係要打擊政府嘅統治威信。
分化市民同政府嘅對立面,搞分化。

通常一個月都聽唔少休班警 偷拍 偷野 強姦之類既案件

引用:

我都決定去考差佬(年過50歲可能都照收)

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]