• 瀏覽: 29,243
  • 回覆: 95
  • 追帖: 2
+2
引用:
原帖由 虎門叮噹 於 2023-2-2 12:13 發表
應該每10分鐘就暫停影片,要求用戶輸入驗証碼及身分証號碼
每三分鍾好好多。。。等你填一輪先!哈哈哈!保正冇人肯丟你。。

睇YouTube唔好咩

引用:
不如直接 , 要開 cam . check 人面 . 至可以播放 .

戶主離開 cam 超過 15 秒就即時暫停 .

哈哈哈哈哈哈

其實都係好,公司有收入,先可以繼續營運。

引用:
原帖由 加燦 於 2023-2-2 11:13 發表
我同兩個女共用一個NF帳戶,都好少睇,一年睇唔過十套戲。

唔畀共用,肯定會有好多人取消戶口。到時睇下會唔會得不償失。
一係取消, 一係join 返一人plan, 唔洗煩.
Netfilx 呢個動作來到香港(或亞洲區)實死, 等執.

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2023-2-2 13:01 發表

不如直接 , 要開 cam . check 人面 . 至可以播放 .

哈哈哈哈哈哈
唔係未試過, Xbox one 就係例子. 
後期要硬取消.

一字記之若:咳!

引用:
原帖由 Arthur_Everett 於 2023-2-2 11:16 發表
佢又知人哋同住? 咁就細思極恐啦
佢查你係咪同一部機,如果你用超過一部機睇,又係同一位址,咪知你係同住囉!

引用:
咁又唔使,裝個鏡頭即時影住咪得囉!

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2023-2-2 13:01 發表

哈哈哈哈哈哈
如果發現播放現場存在有其他面孔,系統即時自動停播、封 a/c、扣埋罰款。好似EBAY咁突然ban咗你,你無得上訴,也唔會獲得任何查詢既回覆。這才顯現得呢D老美公司既強大、獨大。😂

引用:
原帖由 banjo. 於 2023-2-2 11:14 發表

基本上冇邊個網站,係唔收集個人資料。
fb有另一個賑號,我不是用這賑號,係咁問我這賬號... ,我ignore佢,佢又問..... ,又問

香港月費唔係已經包了3個paid sharing咩?
反而我想知有無唔share 嘅plan收費可以平啲

用住驗證碼先,如果好撚煩就cut9咗佢

引用:
原帖由 豬仔會爬樹 於 2023-2-2 09:52 發表
睇片網Netflix一個帳戶幾個人分享向來甚為划算,然而公司為提高收入,去年率先在中南美試行非同住用戶若分享帳戶,須額外繳費的計劃,如今計劃終於殺到埋身。

英國《每日郵報》報道,Netflix在發給股東的信件中,宣布最快會於3月底禁止用戶分享密碼,不同住用戶共用戶口,須支付「paid sharing」費用,金額未

...
好獨裁呀😂😂😂😂😂

香港咁細, 佢會唔會分得咁仔細?

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]