• 瀏覽: 7,291
  • 回覆: 15
在他國, 他以老板的姿態出現,
什麼總統,總理,首相,
見到佢都成只殺熟狗頭咁....

到中國.
除了外長, 他若是可以被外事辦主任接見,
已經很不錯.....

我估.....

子日:吾日3省吾身
布林肯到了美國殖民地日本韓國,簡直就是欽差大臣,是去巡視的。

我對美國務卿訪華嘅感覺係有個大種乞兒來討飯吃!

只白皮豬來唔到都有可能,尾國鬼再串啲,亞爺隨時可以取消個見面

應將中國進入 WTO 時存放在 New York Fed 地厙的 600 噸黃金送回來,以顯誠意!
歐美經濟學家不是說'Gold is a Barbaric Relic'「黃金是野蠻人的遺物」的嗎 ?

引用:
原帖由 白沙灣 於 2023-2-2 07:43 發表
在他國, 他以老板的姿態出現,
什麼總統,總理,首相,
見到佢都成只殺熟狗頭咁....

到中國.
除了外長, 他若是可以被外事辦主任接見,
已經很不錯.....

我估.....
中國乃禮儀之邦,都會揾番個有身份嘅人來接見佢,但冷言冷語對佢就在所難免嘞!
預料佢會前烚熟狗頭咁款,會後就玄檀咁口面啦!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2023-2-2 11:47 發表

中國乃禮儀之邦,都會揾番個有身份嘅人來接見佢,但冷言冷語對佢就在所難免嘞!
預料佢會前烚熟狗頭咁款,會後就玄檀咁口面啦!
有件叫麥卡石嘅物體好似話春季要去台灣,
夏天之前, 美國佬都唔洗子意中國會有咩反應俾佢地,
我估........

引用:
原帖由 白沙灣 於 2023-2-2 12:19 發表

有件叫麥卡石嘅物體好似話春季要去台灣,
夏天之前, 美國佬都唔洗子意中國會有咩反應俾佢地,
我估........
俾D面懵膏當送行喇!
仲有,耶倫又話來中國,唔通又來氹中國買美債?

引用:
原帖由 沉淪緊的腥港 於 2023-2-2 11:25 發表
只白皮豬來唔到都有可能,尾國鬼再串啲,亞爺隨時可以取消個見面
美媒話2月5日,6日嚟, 外交部到而家都未確認有關消息, 最終吾同佢傾吾奇. 就算入到嚟都吾會俾佢去北京, 明落佢臉

引用:
原帖由 ^guts^ 於 2023-2-2 18:54 發表

美媒話2月5日,6日嚟, 外交部到而家都未確認有關消息, 最終吾同佢傾吾奇. 就算入到嚟都吾會俾佢去北京, 明落佢臉
布狗踏足國土即係明落楊老虎面子。

引用:
原帖由 zhangduan 於 2023-2-2 18:43 發表

俾D面懵膏當送行喇!
仲有,耶倫又話來中國,唔通又來氹中國買美債?
世界變,
債仔惡過債主....

建議佢老美用自宮做抵押品.....

中國氣象飛艇自由航行北美天空,
佢老美又有意見....

布林肯唔嚟最好.....WFC....

引用:
原帖由 白沙灣 於 2023-2-4 08:56 發表
中國氣象飛艇自由航行北美天空,
佢老美又有意見....

布林肯唔嚟最好.....WFC....
隻飛艇係中國俾個式奴佢,唔好嚟中國呀!

引用:
原帖由 zhangduan 於 2023-2-4 09:25 發表

隻飛艇係中國俾個式奴佢,唔好嚟中國呀!
佢老美可以賣武器俾烏克蘭,
又命令中國唔可以同俄羅斯做買賣,惡到呢.....

佢老美軍機降台灣又得, 仲話要經常嚟,
中國氣象飛艇自然可以經常飛去北美天空...
自由航行呀嗎....

麥卞石話要去台灣.....

然後布林肯話要到中國...
講左成個星期,
而到昨天, 外交部依然未予確認...

跟住...中國飛艇北美上空自由航行....
有趣....

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]