• 瀏覽: 7,916
  • 回覆: 33
+2
英國蘇格蘭52歲男子英內斯(Andrew Innes)被控殺害25歲妻子柏克(Bennylyn Burke),與2歲女兒潔莉卡(Jellica)後,還把屍體藏在家中廚房地板下,2人被通報失蹤後,警方前往家中調查才揭發案件。

有睇錯的話, 這個英國佬係黑人, 而這個青春人妻係亞裔人士
英國佬咁凶殘0既  

班BNO天使諗自嫁英國佬的自己睇路囉, 咁後生肯嫁咁大年紀的都有咁報應

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1902540/即時-國際-52歲男子砍死嫩妻2歲女-屍體埋自家廚房地板下長達1個月

老婆咁靚, 個女又咁可愛都可以落得到手, 這個英國佬好恐怖

補充,這案其實發生在上年年頭,凶手除殺害兩人,仲性虐待另一名女子,及強姦又另一名女受害人!

https://news.stv.tv/north/andrew-innes-changed-his-story-on-why-he-killed-mother-bennylyn-burke-and-child-jellica-dundee-sheriff-court-told

上次兩單係美國, 今次呢單係英國, 呢對狼狽的出品, 真係生人勿近

恐怖.

昂薩邪惡價值觀,把人變成鬼!

Jellica Burke 'was killed during game of hide-and-seek', court told - BBC News

女死者樣貌唔錯, 咁就被隻英國鬼殺咗, 太殘忍了

凶手Andrew Innes話同佢老婆只係玩躲躲藏藏 誤殺佢, 

唔係玩緊閃靈那隻躲躲藏藏嘛

Andrew pretended that Jellica was hiding because he played hide and seek, but he actually killed Jellica," she said.

Andrew Innes admits killing Bennylyn and Jellica Burke and burying their bodies but denies their murder | UK News | Sky News

大話有幾荒謬就幾荒謬, 有晒而家西歐新聞特色

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-2 11:50 發表
凶手Andrew Innes話同佢老婆只係玩躲躲藏藏 誤殺佢, 

唔係玩緊閃靈那隻躲躲藏藏嘛

Andrew pretended that Jellica was hiding because he played hide and seek, but he actually killed Jellica," she said.

Andrew I ...
黃黑狗咪學L晒講on9大話囉!

一個沒有被精神勒索的傢伙。  

"移居芬蘭至今已經3年,Anja歷盡各種文化及生活習慣上的差異,她直言芬蘭人比起華人自我中心,很少需要顧及其他人感受,一切也是以自己為先。Anja更直言在芬蘭生活過之後,讓她領悟到,原來「所謂嘅愛、孝順、包容,某程度上都是華人的精神勒索」。"

原文網址: 移民芬蘭專訪|港女嫁芬蘭人移居海外 當地人自我中心只需顧自己 | 香港01 https://www.hk01.com/article/856 ... utm_medium=referral

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2023-2-2 12:04 發表
一個沒有被精神勒索的傢伙。  

"移居芬蘭至今已經3年,Anja歷盡各種文化及生活習慣上的差異,她直言芬蘭人比起華人自我中心,很少需要顧及其他人感受,一切也是以自己為先。Anja更直言在芬蘭生活過之後,讓她領悟到,原來「所謂嘅愛、孝順、包容,某程度上都是華人的精神勒索」。"

原文網址: 移民芬蘭專訪|港女嫁芬蘭人移居海外 當地人自我中心只需顧自己 | 香 ...
Anja更直言在芬蘭生活過之後,讓她領悟到,原來「所謂嘅愛、孝順、包容,某程度上都是華人的精神勒索」。"

呢個黃皮白心算係人黎嗎?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-2 11:43 發表
Jellica Burke 'was killed during game of hide-and-seek', court told - BBC News

女死者樣貌唔錯, 咁就被隻英國鬼殺咗, 太殘忍了
條女廿幾歲青春貌美,點解佢肯嫁俾一個五十幾歲嘅老男人?個老男人仲要係有暴力傾向。

男人不壞,女人不愛

BNOer 話,英國日日都有人死,總之就係唔會返香港。

盎格魯撒克遜人好殘忍

引用:
原帖由 panpeter 於 2023-2-2 11:58 發表

黃黑狗咪學L晒講on9大話囉!
但捉迷藏這咁柒的大話都嗡得出

一係佢好笨,
一係佢根本就學捉美國恐怖片咁,閃靈 去追殺佢老婆同小朋友,變態的

https://zh.m.wikipedia.org/zh-hk/闪灵_(电影)

引用:
原帖由 gloriawind 於 2023-2-2 13:01 發表

條女廿幾歲青春貌美,點解佢肯嫁俾一個五十幾歲嘅老男人?個老男人仲要係有暴力傾向。

男人不壞,女人不愛
佢只係有遇到香港的好男人啫,

N.b.
bnoer那些只係香港的雜質,唔代表香港人囉

鍵盤翻頁
左右