• 瀏覽: 16,789
  • 回覆: 73
  • 追帖: 1
+5
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-2-2 05:06 發表
日本Twitter近日瘋傳一名金髮高中生在一間壽司郎分店狂舔醬油罐及茶杯的影片,惡搞的少年在爭議擴大後已經跟監護人當面向業者道歉,但業者並未接受,周三表示除了已報警,還會堅持從刑事及民事方面追究。遭惡搞的分店目前已經清洗了所有茶杯,並更換所有醬油瓶。

經營連鎖迴轉壽司店「壽司郎」的業者周三表示,遭惡搞的店家是位於岐阜市的分店「壽司郎岐阜正木店」,所屬員工1月29日在Twitter上發現這段被 ...
睇黎個惡搞細路父母要賣腎了

引用:
原帖由 年輕的紅葉 於 2023-2-2 07:15 發表
是否假新聞,日本人不會這樣的。
起左底,無得賴🤣

有聽過

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-2-2 08:46 發表

起左底,無得賴🤣
即是斷正,無得走

慘,俾個儍仔玩死

從來唔敢食依類嘢,就算店舖放係度嘅菜莆、豉油、辣椒醬都唔會加,覺得頗不衞生。

害人不淺

不用捱的世代, 一代不如一代!

引用:
原帖由 phmo 於 2023-2-2 08:52 發表
從來唔敢食依類嘢,就算店舖放係度嘅菜莆、豉油、辣椒醬都唔會加,覺得頗不衞生。
咪係, 佢連運輸帶那些經過壽司都掃口水, 邊有得防??播晒疫啦, 

都唔知那些快子有冇佢口水添!!

唔怪得咁多人排隊食啦

引用:
原帖由 穹蒼之弩 於 2-2-2023 07:13 AM 發表
まじ?
奶完你食可以嗎?

香港傻人分分鐘有樣學樣 

引用:
原帖由 大腳傳中 於 2023-2-2 07:09 發表

食過一次,好一般啫,我就唔會回頭,寧願食元氣好過

冇必要食野都政治化,明明一般都要爭住食,我做唔到
我食過一次,食物一般,有壓力感,唔會再去。

引用:
原帖由 剎華 於 2023-2-2 05:20 發表
咁就無左9億幾@_@日笨男此招高哦~~比黃人更狠~~好了,上班了,到公司看看有沒有時間再用手機上黎啦,拜拜啦~~~
人渣奶hr一張通告仲勁

高井十蔵

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]