• 瀏覽: 5,386
  • 回覆: 42
+4
美國白宮確認,國務卿布林肯將在周日及周一訪華。在北京,外交部稱目前沒有可提供的消息。美國白宮國家安全委員會發言人柯比表示,布林肯本月5至6日訪華時,會尋求恢復美中兩...

有客到 
大家準備定 made in China 倔頭掃把

新聞來源連結:
https://news.tvb.com/tc/world/63da42d46a9087fd43bf05a4/國際-白宮確認布林肯周日及周一訪華中方稱暫無消息提供

黎做乜?投共?好啦!歡迎!

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2023-2-2 00:41 發表
美國白宮確認,國務卿布林肯將在周日及周一訪華。在北京,外交部稱目前沒有可提供的消息。美國白宮國家安全委員會發言人柯比表示,布林肯本月5至6日訪華時,會尋求恢復美中兩...

真的十分丟臉,白宮確認但中國外交部一點回應都沒有,即是說明是美國緊張中國不緊張,最後是否成行都說不定。

布林肯黎乃共?唔係咁衰仔呀!美國唔係制裁緊中國咩?想搵中國買你美國啲陰屍紙呀!你過住啦!

套用灣灣一個名詞..."討拍"...

引用:
原帖由 明日純情的馬 於 2023-2-2 00:41 發表

唔使入北京,的佢去貴州喇。

又制造新聞,睇阿爺派乜官去見!

老尾現實主意確係勁,面皮尤其是厚!

厚面皮的人

會唔會指住萬世個鼻嚟吊?

引用:
原帖由 13個加速馬達 於 2023-2-2 01:04 發表
又制造新聞,睇阿爺派乜官去見!

老尾現實主意確係勁,面皮尤其是厚!
派王毅個清潔工一路洗屎坑一路同佢傾。

引用:
原帖由 袋中野性的牛 於 2023-2-2 00:56 發表

唔使入北京,的佢去貴州喇。
送佢去烏魯木齊參觀一下

無消息即係代表佢會黎啦。

如果唔係去北京咁就好笑

引用:
原帖由 加燦 於 2023-2-2 02:02 發表

派王毅個清潔工一路洗屎坑一路同佢傾。
如果大陸搞只在機場接見,見完散水!

咁就好玩!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]