• 瀏覽: 42,152
  • 回覆: 290
+13
英國國民(海外)簽證(BNO Visa)供港人移居的計劃2021年1月31日推出,至昨日(31日)已兩周年。英國內政部在社交媒體發文,指計劃兩年間已助144,

連主人都讚 BNOer  咁其他未去嘅二百萬人快去啦  
文中話最緊要係去幫助經濟 同去國民保衞署 工作

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/article/862739?utm_source=01appshare&utm_medium=referral

@hfceddie 嘻嘻哈哈
未收夠籌呃9咗你入局先揸乾揸淨6年後就去送盧旺達

引用:
原帖由 9big 於 2023-2-1 19:25 發表
英國國民(海外)簽證(BNO Visa)供港人移居的計劃2021年1月31日推出,至昨日(31日)已兩周年。英國內政部在社交媒體發文,指計劃兩年間已助144,

連主人都讚 BN ...
脫歐後,d dirty jobs冇人做,BNOers正好補血

有財or有才, 才能移民去民主自由國家.

求其up 2句
就毛都豎起
真易呃
到咗5十1限期
唔踢人走先講啦

引用:
原帖由 cykwok 於 2023-2-1 19:34 發表
對 咁你有無才同財 去幫手做 國民保衞署阿

引用:
原帖由 人之初大大 於 2023-2-1 19:29 發表

脫歐後,d dirty jobs冇人做,BNOers正好補血
唔係專才計劃邊度都難免……不過外國網民睇唔透脫歐同BNO:英國要W唔要Q。

引用:
原帖由 义電機 於 2023-2-1 19:49 發表
求其up 2句
就毛都豎起
真易呃
到咗5十1限期
唔踢人走先講啦
風水佬呃你十年八年…英國呃你5+1年睇下到時點

咁只會令到黃毛漢奸BNOer進一步成為眾矢的,納粹官員就係利用假民主假自由呃你,實則發動種族岐視主義,自求多福啦!
當白人罷工之制,講埋喲風涼說話,其心可測啦!

貢獻咗好多錢 

引用:
原帖由 9big 於 2023-2-1 19:25 發表

連主人都讚 BN ...
英國入境國務大臣讚港人貢獻(💰)非凡😂🤣😂🤣

引用:
原帖由 cykwok 於 2023-2-1 19:34 發表
班死人香港佬炒高香港樓價,助長班PK即時放樓去到英國買樓買車。

引用:
原帖由 武德鼎 於 2023-2-1 20:42 發表
貢獻咗好多錢 
用完即棄

當然有貢獻, 之前個女碩士駛晒d錢自殺, 渣乾d錢, 屍體仲可以用來做肥料......用到最後一分價值

@hfceddie 又返炒呢個
https://www.discuss.com.hk/viewt ... amp;utm_source=copy

@hfceddie 嬰割駐鄉土專員話95%批喎不過係2018年的數據當時冇BNOer唔知當時移去嬰割嗰啲係咪精英或有錢佬呢
2020年後去嗰啲BNOers係咩人

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]