• 瀏覽: 9,194
  • 回覆: 74
一名姓張(51歲)女子於上月13日報案,稱自己年前在社交媒體上認識一名男子,對方聲稱急需金錢治療癌症,受害人遂於2021

經常見到有女人或男人比網上情人呃錢,點解甘有錢,但就甘蠢?

新聞來源連結:

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news ... 0201_00822_001.html

垃圾議員是筍工,
點下人數又夠鐘,
搏到流會早收工,
月薪十萬真輕鬆,
還有年津三百萬,
任滿酬金六十萬,
嘻嘻哈哈變富翁.
窮癌終於醫好了!

騙徒手法千篇一律,苦主頭腦單純照舊,世界無改變過。

引用:
原帖由 OL公主 於 2023-2-1 10:26 發表
一名姓張(51歲)女子於上月13日報案,稱自己年前在社交媒體上認識一名男子,對方聲稱急需金錢治療癌症,受害人遂於2021

經常見到有女人或男人比網上情人 ...
白痴何其多

51歲阿嬸情陷🤭🤭究竟女人先明男人永遠中意後生女仔,講緊30歲以下!🤭🤭

引用:
原帖由 東方已敗 於 2023-2-1 11:56 發表
51歲阿嬸情陷🤭🤭究竟女人先明男人永遠中意後生女仔,講緊30歲以下!🤭🤭
比呃既唔係只有女人,男人都有,不過男人比呃金額細

仲要有錢白痴

跪求女事主聯絡方法
我都周身癌

引用:
原帖由 Joeycky 於 2023-2-1 11:53 發表
騙徒手法千篇一律,苦主頭腦單純照舊,世界無改變過。
我就係唔明點解新聞成日有相同事發生,東張西望都有報道

豬閪

所以失蹤了😂

引用:
原帖由 OL公主 於 2023-2-1 12:14 發表

我就係唔明點解新聞成日有相同事發生,東張西望都有報道
東張只擅於搞老鼠曱甴屋的怪人,打擊騙案就煽情谷完收視,但對個案騙徒就有心無力。

引用:
原帖由 Joeycky 於 2023-2-1 12:20 發表

東張只擅於搞老鼠曱甴屋的怪人,打擊騙案就煽情谷完收視,但對個案騙徒就有心無力。
東張報道,最少有人知道,望少的人受騙

點解唔睇呀警訊節目呀?

蠢過隻🐷

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]