• 瀏覽: 11,660
  • 回覆: 74
引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2023-2-1 15:33 發表

啱啱問過朱咪咪代言嗰間,植牙四千幾至萬幾一顆,不過硬係覺得會有其他隱藏收費
不過手術係最先進嘅微創
唔嫌上落麻煩可以一試,估計點都平過香港呱
植牙我係香港做大約兩萬幾一隻,不過填牙骨粉係專科,起碼七八萬!

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-1 16:39 發表

其實你知唔知影音碟係正版?只係唔內銷受權版,唔可以帶返香港?
但係當時好多高尚港人都會買呢的影碟返香港, 當然係合理數量, 唔可以帶太過多。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-2-1 16:45 發表

但係當時好多高尚港人都會買呢的影碟返香港, 當然係合理數量, 唔可以帶太過多。
試過幾隻都告

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-1 16:48 發表

試過幾隻都告
咁都唔出奇, 法例上真係可以告, 同埋可能當時呢個高尚港人態度又串串貢, 海關咪送佢一程, 做大佢囉。同埋當時好多高尚港人係內地拖超額免稅煙返嚟, 都比海關捉唔小。

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-2-1 16:51 發表

咁都唔出奇, 法例上真係可以告, 同埋可能當時呢個高尚港人態度又串串貢, 海關咪送佢一程, 做大佢囉。同埋當時好多高尚港人係內地拖超額免稅煙返嚟, 都比海關捉唔小。
係內地海關告,因為啲碟唔可以出境

引用:
原帖由 montejo 於 2023-2-1 16:40 發表

植牙我係香港做大約兩萬幾一隻,不過填牙骨粉係專科,起碼七八萬!

我最近做咗一隻,萬六加骨粉加3500,連埋電腦掃描千五即係二萬一,舊年二月頭開始到十月完成.
師兄點解骨粉咁貴

引用:
原帖由 貴貴大世界 於 2023-2-1 16:56 發表

我最近做咗一隻,萬六加骨粉加3500,連埋電腦掃描千五即係二萬一,舊年二月頭開始到十月完成.
師兄點解骨粉咁貴
因為係香港,牙骨粉係專科做!

中國人係全世界最好架,邊會有騙子,污衊我哋偉大祖國,國安法侍候

好似記得有位X皇女婿導演,上深圳買假勞力士....各行各業都有

抓龍筋、按前列腺、根浴始終係大陸正宗啲。

鹹魚翻生🤔

引用:
原帖由 smallcannon2002 於 2023-2-1 06:25 發表
【本報訊】中港在1月初起恢復通關,惟以往最多人使用的羅湖口岸至今未開放。網上流傳一份羅湖商業城的物業管理公司於上月中給業主和商戶發出的通告,內容稱有準確消息指羅湖口岸將於2月初重開,形容是「振奮人心的喜事」。商戶對內媒表示,現在生意難做,物業管理方為留住商戶,早前將管理費減半,又對商戶免收租金。

當然係振奮人心, 高尚港人又可以去羅湖商業城買翻版LV, GUCCI, 內地人就落嚟名店買正貨, ...
高尚嘅大陸原來要賣冒牌野

假貨城

重開也不會去,深圳大量的大商場,已取代羅湖商業城

提示: 違規內容已被屏蔽
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]