• 瀏覽: 31,381
  • 回覆: 273
+3
呢條 黃能樣仆X  呃神騙鬼 又扮病 🥱

魔鬼去聖地唔死-身潺!

引用:
原帖由 明玉九垂天 於 2023-2-1 03:52 發表
91歲的天主教香港教區榮休主教陳日君,早前離港到梵蒂岡出席榮休教宗本篤十六世的喪禮。陳日君周二(1月31日)在社交網站透露,表示自己回

...
為禍人間、害咗咁多年輕人,幾時落地獄?

點解要死返來,返來死?

做乜要死在中共領域地方?去你西方自由角度死唔好咩?

RIP

引用:
91歲的天主教香港教區榮休主教陳日君,早前離港到梵蒂岡出席榮休教宗本篤十六世的喪禮。陳日君周二(1月31日)在社交網站透露,表示自己回

...
呢條老野最叻做戲扮野
肯定教庭要佢死返香港,迫於無奈返嚟為左唔想座監扮病咋死

都係時日無多 

莫非連上帝都唔妥佢???

引用:

...
為錢出賣香港人,上天自有安排 

引用:

...
艾滋病嗻, 濕濕碎啦

奸邪妖物快點落地獄

引用:

...
密謀政變失敗,竟然唔係赤柱,仲可以去旅行😱

引用:

...
Rip, 早日還香港一個安、息

引用:
原帖由 sowina 於 2023-2-1 04:02 發表
呢條粉皮幾時死呀,做左咁多衰嘢
千其唔好比佢死住, 要係咁不停病, 繼續病, 生吓唔生, 死下唔死, 咁就啱喇。😁😁😁

引用:

...
恭喜佢
年年有今日
歲歲有得病
日日有街朴

恭喜恭喜!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]