• 瀏覽: 16,940
  • 回覆: 120
+4
邊個話老美係一民主國家???
邊個話老美係一正義國家???
邊個話老美唔係霸權國家???

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-1-31 21:58 發表
無乜必要,都唔好去老美呢啲鬼地方啦,仲話喺嗰度置業,未撚死過定嘞
好以..........香港特區警官 (謝XX),一家已搬去美國喎。  

白人至上,假民主假自由,種族主義永垂不朽

不如禁止呢啲人交稅吖,笨

台灣佬喺美國買樓買到變殺人犯!
https://youtu.be/WGrmjJG-6l8

大家睇清楚

所謂啲民主國家,嚇親許多熱愛民主自由的人😎

引用:
原帖由 T2. 於 2023-1-31 20:53 發表
美國德州(Texas)共和黨參議員提出2項計劃禁止中國、俄羅斯、朝鮮和伊朗公民購買當地房地產和農莊的法案後,一班人1月29日到首府奧斯汀(Austin,

為你好啦,戰時充公你財產仲大煲啦

引用:
原帖由 T2. 於 2023-1-31 08:53 PM 發表
美國德州(Texas)共和黨參議員提出2項計劃禁止中國、俄羅斯、朝鮮和伊朗公民購買當地房地產和農莊的法案後,一班人1月29日到首府奧斯汀(Austin,

說好了的 人權民主到

引用:
原帖由 pp49pp 於 2023-1-31 21:52 發表

香港都應該禁
好丫 非華裔一律充公

去第二個國家投資。

鄉土藍屎無美國生存唔到😝

引用:

原來伊朗人係華人,台灣人又唔係華人
明晒

引用:

呢條參議員應該好唔妥當地嘅發展商!

無問題,驅逐中國境內的美國人,包括中國香港。翻臉了,無所謂。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]