• 瀏覽: 26,693
  • 回覆: 93
+2
少少血!大驚小怪

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-31 15:52 發表
趁著年假出遊,想來個浪漫溫泉鴛鴦浴,沒想到卻出意外!一名男子上「爆料公社」Facebook社團發文,表示自己帶太太去台灣宜蘭玩,入住一家知名的溫

勁!真系對爆玻璃
都吾系成灘血好少事啫,查d火酒紅藥水落支鋼炮度好快好返架啦!

賠錢啦仆街,推車推到爆玻璃。

台灣??!!

引用:
原帖由 mousehunter 於 2023-1-31 16:54 發表
如果是真的,應該是共振, 有些動作的frequency 和玻璃的natural frequency 一樣, 引爆玻璃, 用音叉都做得到...
用震蛋震爛?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-31 15:52 發表
趁著年假出遊,想來個浪漫溫泉鴛鴦浴,沒想到卻出意外!一名男子上「爆料公社」Facebook社團發文,表示自己帶太太去台灣宜蘭玩,入住一家知名的溫

我估個老婆全裸用對波壓在玻璃,個男嘅在後面推車,太激烈導致玩爆玻璃,無插穿春袋算係執番身彩。

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-1-31 16:27 發表
真恐怖,強化玻璃就算碎咗都唔會割到人咁傷喎,奇怪
室內九成以上用普通玻璃 .尤其係酒店賓館 . 你知唔知兩者價錢相差幾遠 ? 

梗係學左AV 劇情禁住塊玻璃做啦

結左婚都咁好情趣  真幸福

推車推爆咗!

吊爆玻璃

認真大整蠱

樓上FF情節
壓人妻對咪咪係玻璃,不停啪啪啪
啪到裂左,人夫啪啪啪見裂痕越黎越多,即刻拉起人妻 攬住佢用背擋住
點知真係碎左 仲彈左D去人夫背到 所以咪流血

當時我害怕極了,突然自己爆開,我地都在浴缸洗澡,唔關禾事

太大力

咪亂諗啦....
應是樂悠咭2老互助洗澡...
其一行動不便失跣一跌瀑玻璃啫.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]