• 瀏覽: 25,650
  • 回覆: 224
+5
啲炮彈用咩射架?定人手導航搬運?

引用:
原帖由 韓風黃色神童 於 31/1/2023 12:47 發表
美國梗喺唔會比F16你烏雞喇, 一空中相遇SU-57當你喺空中活靶, 到時美國羞家到要搵窿捐
遇到蘇35都瓜得

有貨都賣俾台灣啦,死蠢。 藤條及橡膠圈就給你啦

比錢咪賣比你囉

佢再搞,真係會得到核彈,不過係硬食果隻

引用:
原帖由 赤共 於 2023-1-31 12:50 發表
俄爹咁垃圾,有m1a2同豹2己夠打
你是不是傻?

烏狗胃口越嚟越大.

提示: 違規內容已被屏蔽
引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-1-31 12:04 發表
乜都無都要學人打扙…
廢澤好幼稚,所有資源、成敗關鍵都係被人一句yes/no簡單操控,都要信北約和老美去挑俄…
司機同佢嘅貪腐集團應該只係想濕腳
又唔係自己友上場

引用:
原帖由 T2. 於 2023-1-31 11:51 發表
烏克蘭總統澤連斯基要求西方盟友提供更多先進武器之際,美國總統拜登周一(30日)回應記者提問時,明確表示不會向烏提供F16

烏軍話過,除左核蛋之外,任何軍 ...
講到好似比佢就有人識用咁,乜戰機咁易渣架咩?

台灣近年向美國買武器越來越多,
但美國不交貨,借口烏克蘭優先.俄烏戰爭.
只打了一年.F35不賣,F16又不交貨
中共天天70架飛來飛去.
滅了台灣美國剩賺

飛機唔佢比你用來開的,係比你用來打架

引用:
原帖由 山中雀躍的水管 於 2023-1-31 13:19 發表
有貨都賣俾台灣啦,死蠢。 藤條及橡膠圈就給你啦
我覺得台灣個優次後過烏克蘭

美國話提供!只係叫D狗仔國家比佢,愛國者又比在乜七國部署轉移比烏黑,豹2都係由歐盟小國比烏,只係要德放行

引用:
原帖由 sharpx 於 2023/1/31 13:23 發表

講到好似比佢就有人識用咁,乜戰機咁易渣架咩?
用Mac機電腦模擬器遊戲速學。。

https://youtu.be/3La6JK3vDmA

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]