• 瀏覽: 27,306
  • 回覆: 159
+4
剩係講方便通關好似益撚咗全香港人咁!?除撚咗死人口罩先喇!dl 🌟

引用:
原帖由 kklkenny 於 2023-1-31 13:25 發表

仲有成L日掛著防疫在口邊新年乜9都唔搞煙花冇巡遊冇隔離埠就搞得好得多嗰班7搞到香港死下死下咁又畏首畏尾嗰班柒頭一世戴囗罩共渡餘生啦
仲話乜撚嘢講好香港故事?!聽撚度仲要載口罩點會嚟玩?嚟做嘢都唔想喇日載夜戴。

引用:
原帖由 lung007 於 2023-1-31 11:42 發表

冇有錯,過埋立春就係過咗冬季。
超哥算厚道,唔清算柒婆。
佢自己都有份,點清算!?

引用:
原帖由 solvent1 於 2023-1-31 14:12 發表

仲話乜撚嘢講好香港故事?!聽撚度仲要載口罩點會嚟玩?嚟做嘢都唔想喇日載夜戴。
講好香港故事戴口罩的好故事囉

阿爺都懶理口罩,香港仲要繼續…

全世界得香港有流感高峰,香港好危險

林鄭及陳肇始要問責,賠償給13000個死者

即係3月左右?

咁即係幾時呢?

引用:
原帖由 317248118 於 2023-1-31 11:12 發表

如果防流感,99%的人都根本無需要被逼戴口罩

完全係多餘同折磨
問題係依家好多醫牲唔醫流感,瀨咗重流感典算?

引用:
原帖由 劉本仁 於 2023-1-31 15:07 發表
全世界得香港有流感高峰,香港好危險
個個國家刀有流感高峰 

據美疾控中心網站介紹,美國流感季通常在秋季和冬季,以12月至2月為高峰期。今年流感季提前到來,導致流感相關住院病例高峰隨之提前,其中兒童和老人住院率最高。

人類何時演變到防流感要戴口罩出街?

引用:
原帖由 317248118 於 2023-1-31 12:04 發表

唔知你去咩澳門,我去完起碼一半人無戴,尤其好明顯係內地過黎的,最重要唔戴係無人會捉你罰你

然後亦無發生因為廢炎而出現的所謂疫情,既然如此呢d擾民的措施唔明堅持黎做咩

而家個龍門已經搬到去防流感,我唔知係我地東亞病夫,定人地全世界的其他人有問題啦!

陸陸續續有無數人都已經/即將去外遊,當你去完返到香港,你就會發現我地係何其on9
咁你咪唔好戴囉

引用:
原帖由 布達佩斯之夢想 於 2023-1-31 12:21 發表

自駕遊,惠州,惠城,河源,英德,衣加玩到肇慶,目測街上戴口罩嘅市民,非常,非常少。(前晚肇慶下細雪了)
你喺餐廳當然冇乜人戴啦

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]