• 瀏覽: 6,329
  • 回覆: 24
今日(31日)凌晨2時28分,一名姓趙(22歲)女子,在紅磡華信街紅磡渡輪碼頭對開位置墮海,適時一名在海邊釣魚的中年男子

問世間情是何物,直教生死相許

22歲女傻到咁,跟過第二個啦

為條仔死,又死唔到,一時之氣為乜

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/news/20230131/bkn-20230131023221626-0131_00822_001.html

可能係天使後悔!

咁後生使乜死,呢個唔啱咪第二個囉。

凍到條女面都青埋.

似條仔飛佢

可能失了豬係班曱甴,而家被當紙巾

人生級別,因濫?:墮落級

正常男都唔會要呢個級別做老婆!

所以我估先想去自尋短見囉,

如真係咁,都應報警去拉班淫獸曱甴囉!

以上其中一種可能!

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-1-31 08:16 發表
今日(31日)凌晨2時28分,一名姓趙(22歲)女子,在紅磡華信街紅磡渡輪碼頭對開位置墮海,適時一名在海邊釣魚的中年男子

...
去街市買碌更大更粗的粟米 
煲個瘦肉老火湯補補身

引用:
原帖由 二叔呀勝 於 2023-1-31 08:48 發表

去街市買碌更大更粗的粟米 
煲個瘦肉老火湯補補身
粗粟米瘦肉湯補身d咩。 

如買錯咗,粟米心得唔得架

呢個天氣跳海,年青人…

"期間談及感情問題...女事主的男友趕至,隨即脫去自己的拖鞋,並上前為她穿上後送院治理"<<<
基本上都係為左咁,想個男既好緊張咁趕到…表現得好緊張咁「我好緊你架」僅此…

so silly 

引用:
原帖由 LEE1989 於 2023-1-31 08:16 發表

...
22歲女傻到咁,跟過第二個啦<<<
佢就係要呢D feel呀。老土講男不壞女不愛。對佢好既呆佬,無感覺架。
人地要動地驚天轟轟烈烈愛能過…

女事主操普通話

有兩個大浮波,邊有咁易浸死

22歲咋,對唔住父母呀

傻到咁

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]