• 瀏覽: 24,333
  • 回覆: 120
  • 追帖: 1
引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-31 07:53 發表
近日,日本社交媒體流傳一段令人作嘔的影片,引發網民憤怒。一名男子在迴轉壽司連鎖店「壽司郎」舔完豉油樽口放回原處,然後將手指塞在嘴裡,思考片刻後拿來一隻未用過的水杯,舔完後又放回原位,而他對面的同伴在拍片時還在嬉笑。更過份的是該男子環顧四周確認無人後,用沾有口水的手指抹了抹迴轉帶上的壽司。日本網民看到該影片後非常憤怒。

1月30日,「壽司郎」方面就此事發表聲明,證實事件是在旗下店舖發生,稱目前 ...
原來日本人咁高質

另類抗議?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-31 07:53 發表
近日,日本社交媒體流傳一段令人作嘔的影片,引發網民憤怒。一名男子在迴轉壽司連鎖店「壽司郎」舔完豉油樽口放回原處,然後將手指塞在嘴裡,思考片刻後拿來一隻未用過的水杯,舔完後又放回原位,而他對面的同伴在拍片時還在嬉笑。更過份的是該男子環顧四周確認無人後,用沾有口水的手指抹了抹迴轉帶上的壽司。日本網民看到該影片後非常憤怒。

1月30日,「壽司郎」方面就此事發表聲明,證實事件是在旗下店舖發生,稱目前 ...
日人是否學黃人的行為?

引用:
原帖由 Coke_duo 於 2023-1-31 08:53 發表
另類抗議?
佢抗還抗,但唔係叫人食佢身體汁液嘛!,好污糟囉,可能有性病或新冠!

引用:
原帖由 ctchan20f 於 2023-1-31 08:55 發表

日人是否學黃人的行為?
總之都係衰衰格格坐晒大和嗰區。掛!

變態 

唔食壽司郎

只食元氣、千両

換轉係索女

一定大把癡漢爭住去食

哈哈哈哈哈哈哈

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-31 08:57 發表

佢抗還抗,但唔係叫人食佢身體汁液嘛!,好污糟囉,可能有性病或新冠!
係,影響、加害其他人就唔岩。 
唔知日本警方會點做呢。
話時話,居然拍片上傳上網留證據,好似係故意做黎要要狠批咁。

引用:
原帖由 怒風 於 2023-1-31 08:22 發表
鄉下D人真係無乜教養
可能唔係冇教養,係有教養成咁

唔好用日本酒店熱水壺添

接受訪問嘅日本人
4%曾在電熱水壺小便

https://travel.ulifestyle.com.hk ... 做過很缺德的事-知道後你絕不會再碰/1

不排除只是貪玩

在日笨國,who cares

引用:
原帖由 BIBIJI 於 2023-1-31 08:49 發表

原來日本人咁高質
高質(陰質)日本人,希望香港人唔好學。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]