• 瀏覽: 20,554
  • 回覆: 146
+6
引用:
原帖由 ATA0075 於 2023-1-30 20:02 發表
求情
分別就係......

唔認罪即係唔駛減刑,8件垃圾一齊去甴渡假

垃撚圾

伏法,正義來了!

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-1-30 19:24 發表
2019年9月29日「全球反極權遊行」中,52人被控於金鐘道一帶參與暴動,其中8人案件原訂今日於區域法院開審,8人審前悉數認罪,其中...

安九,人地一定要聽你費話,人地都有自由
咁就叫迫,你迫人聽又算乜

引用:
原帖由 boss.tseung 於 2023-1-30 19:24 發表
2019年9月29日「全球反極權遊行」中,52人被控於金鐘道一帶參與暴動,其中8人案件原訂今日於區域法院開審,8人審前悉數認罪,其中...

驚佢地唔死,送佢一程。
逼上梁山即指錯不在佢哋,毫無悔意!

逼上梁山?黃絲呢啲死傻仔真係無恥無極限

附件

11951671_912248352197605_1966653837818427247_o.jpg(73.7 KB)

要重判呀!

真可憐!收了「尾國」錢,一世被脅迫!不過全是咎由自取的! 

引用:
原帖由 siu_siu_nei_00 於 2023-1-30 19:33 發表
迫上梁山即係冇悔改
X2
 當日黑暴所作所為,至今瀝瀝在目,唔重判黑暴,何來還社會/守法市民公義🤔

引用:
原帖由 香港雞蟲 於 2023-1-30 21:55 發表
烏雲掩星月,江山半壁殘,長鞭背上抽,苛稅壓人寰
https://youtu.be/FPQ8dSgVp5w
出色的歌!出色的詞!
喚回美好回憶!

不過邪惡黃黑畜唔好又再去騎劫美好嘅事物,強套用喺自己身上去掩飾邪惡!
黃黑畜唔係畀人逼去作惡!係為錢、為屌免費天使雞、為免費大麻、為走捷徑去外國名牌大學.... 去做黑暴反社會走狗暴行!!

個個都係聽從指揮啦!

律師騙徒手法層出不窮

逼?你老母下面就逼啦

條友個律師是不是靠害,
"逼上梁山",被告系被逼暴動...
即系無悔意啦....求情變成加刑.....

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]