• 瀏覽: 61,498
  • 回覆: 450
  • 追帖: 3
+14
英媒1月29日指,在英國的香港人就英政府提交的公共秩序法案致函英國內政大臣柏斐文(Suella Braverman),呼籲她重新考慮這項法案當中的具爭議措施

那些為了所謂的自由跑到英國的人,面對英國都推行他們眼中的惡法時,是否會考慮回歸香港的懷抱!?

新聞來源連結:

https://www.hk01.com/即時國際/861775/英政府推公共秩序法-在英港人致函柏斐文表憂慮

BNOer曱甴係咪驚隻數唔夠,所以要拉埋南亞沆瀣一氣啊
睇見佢地越墮落,香港人越快樂

唔理黃藍,總之回流嘅一律患癌抑鬱遍全家,死完全家死襯家。

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-30 15:49 發表
英媒1月29日指,在英國的香港人就英政府提交的公共秩序法案致函英國內政大臣柏斐文(Suella Braverman),呼籲她重新考慮這項法案當中的具爭議措施

唔好返嚟呀

手joke裝修唐寧街未呀???

在英香港人始終唔敢用真姓名,英國好小器,知道邊個投訴直接驅逐出境。

BNOer之前係英國玩得咁出色 ,英國人卒之忍唔住出招管制

唔知Eddie會企邊一方說話呢?

今次又可以走去邊呢??

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-30 15:49 發表

呢啲黃畜唔好死返嚟中國香港,享受下英國民主自由式公共秩序法,死都死喺英國喇!

BNOers 移西先發現國安法係普世價值

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 30-1-2023 15:49 發表

咁點得架!香港人就係貪你呢度無秩序!

引用:
原帖由 揚州 於 2023-1-30 16:10 發表
BNOer之前係英國玩得咁出色 ,英國人卒之忍唔住出招管制

唔知Eddie會企邊一方說話呢?
@hfceddie 呢個時候一定龜縮啦

死曱甴仲唔死出嚟鳩叫英國沒有暴徒只有暴政?

下一站:盧旺達
千祈唔好返來破壞安寧的香港呀

政府推行公共秩序法,在某些人心目中,連諗下都唔准呀,係剝奪人權自由嘅惡法嚟呀

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]