• 瀏覽: 12,292
  • 回覆: 58
+3
引用:
原帖由 黑蟑螂群毆 於 2023-1-30 09:45 發表
黃人黑報無系話新疆己滅種,點解又有美女。
黃人話就係因為佢靚,先至唔滅佢

引用:
原帖由 andysan4 於 2023-1-30 13:22 發表

個香港代表係邊能個
一姐呀2..  😁🤫

引用:
原帖由 lung_block 於 30-1-2023 09:30 發表

仲有不少維族女星都好正
所以香香公主咁受皇帝歡迎!

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-1-30 12:23 發表
2023年, 仲係宋慧喬? 有咩可能呀
咪係, 中年好聲音咩? 😉

引用:
原帖由 snooboy 於 2023-1-30 14:31 發表

咪係, 中年好聲音咩? 😉
居然咁多 30+, 明明女人最靚嘅時候應該係 ~25 吧

朱古力冇呀迪咁鬼又木又Man 🧟
娜札較柔漢淫like多.....🤷‍♀️

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-1-30 14:34 發表

居然咁多 30+, 明明女人最靚嘅時候應該係 ~25 吧
咁30+都可以係靚女, 佳芯都4條啦, 但仲係好索 😆

引用:
原帖由 snooboy 於 2023-1-30 14:38 發表

咁30+都可以係靚女, 佳芯都4條啦, 但仲係好索 😆
係, 但無理由成個十大榜有咁多 30+

有圖有腦霧..🤭😁

附件

Screenshot_20230130_144018_Samsung Internet.jpg(46.98 KB)

Screenshot_20230130_144018_Samsung Internet.jpg

Screenshot_20230130_143901_Samsung Internet.jpg(53.49 KB)

Screenshot_20230130_143901_Samsung Internet.jpg

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-1-30 14:39 發表

係, 但無理由成個十大榜有咁多 30+
夠女人味啩? 😆

今晚77  930 有古力 .. 風起危常尾聲..!
睇吓啱5啱你心水..  🤭

引用:
原帖由 原始世k 於 2023-1-30 11:34 發表
迪麗熱巴第一唔敢講,第二、三嗰兩件用肉撚酸都不足為過(如果唔係電影收得)完全用唔到靚形容。
純技術分析,妙麗點算係靚女?大把鬼妹靚過佢啦;佢套【美女與野獸】個樣好普通

慧喬妹係靚,不過年華老去啦喎;當年佢最靚時,我覺得亦比不上李英愛

迪麗亦開始退色

引用:
原帖由 明亮的晨星二 於 2023-1-30 15:31 發表

純技術分析,妙麗點算係靚女?大把鬼妹靚過佢啦;佢套【美女與野獸】個樣好普通

慧喬妹係靚,不過年華老去啦喎;當年佢最靚時,我覺得亦比不上李英愛

迪麗亦開始退色
在成都美女如繁星,一切源自崑崙山,一方水土一方人。

引用:
原帖由 快樂迪迪尼員工 於 2023-1-30 13:36 發表
似阿嬌後生時!!! 連我媽都讚阿嬌靚!!!
又矮又黑

沒有美國代表楊紫瓊喎.  

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]