• 瀏覽: 15,400
  • 回覆: 64
美國廣播公司(ABC)皇牌晨間節目《早安美國》(Good Morning America)2名主播霍姆斯(TJ Holmes)及羅巴赫(Amy Robach)去年底被揭發婚外情後,電視台宣布2人將會離職,他們負責的節目也將變換陣容。據悉,霍姆斯與羅巴赫可獲得補償金。

ABC主席戈德溫(Kim Godwin)向員工發出電郵,宣布霍姆斯及羅巴赫將會離職。信中讚揚兩人歷來的工作表現及貢獻,但表示各方經過「多輪富有成效的對話」之後,都同意2人離職是最好的方法。他們將根據與電視台地協議取得補償金。
戈德溫表示,稍後會公布《早安美國》以及《20/20》這2個節目的接任人選,感謝員工努力工作,令ABC成為全美第一的免費新聞電視台,也感謝各方在風波期間耐心、專業地留守崗位。
45歲的霍姆斯和49歲的羅巴赫於去年11月被媒體揭發婚外情,至今一直沒有出境。電視台高層認為,兩人對感情問題處理不當,也拖延太久才向管理層坦白。曾有消息人士透露,電視台部分員工認為,兩人在錄影棚內的表現令人不安。

這白人女人, 有家庭, 但郤跑去食黑朱古力, 咁就一家散晒, 這個黑人女人, 都算好忍耐, 這黑朱古力原早有前科, 都忍到爆呢單嘢先同老公提出離婚, 
咁樣都碎了兩個家庭, 
這個圈真亂

新聞來源連結:
https://std.stheadline.com/realtime/article/1901978/即時-國際-貴圈真亂-兩主播爆緋聞齊被炒-美國皇牌節目-早安美國-換人

唔止東方呢邊唔接受婚外情, 就連美國這邊被形容開放的,都不接受婚外情, 

我激贊中國的新郎, 一發現老婆有出軌, 就算未過門, 就算是結婚埋緊門, 都會揮慧 劍, 絶不拖泥帶水, 
今次這美國公司, 一發現下面員工這樣都立刻炒無赦, 無很得留低, 以正公司道德操守

但反觀, 香港無線, 怎解會仲有得留0既???

硬起上嚟, 唔顧得咁多.

美狗係淫亂國家,
做回本份都被炒?
是否矯枉過正?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-30 05:11 發表
美國廣播公司(ABC)皇牌晨間節目《早安美國》(Good Morning America)2名主播霍姆斯(TJ Holmes)及羅巴赫(Amy Robach)去年底被揭發婚外情後,電視台宣布2人將會離職,他們負責的節目也將變換陣容。據悉,霍姆斯與羅巴赫可獲得補償金。

ABC主席戈德溫(Kim Godwin)向員工發出電郵,宣布霍姆斯及羅巴赫將會離職。信中讚揚兩人歷來的工作表現及貢獻,但表示各 ...
關唔關俄羅斯普京事?

引用:
原帖由 工廠男 於 2023-1-30 07:34 發表

關唔關俄羅斯普京事?
普京應識呢兩件嘢係老鼠

所以話要偷唔好畀人影到,抵死

引用:
原帖由 kwokk2014 於 2023-1-30 07:24 發表
美狗係淫亂國家,
做回本份都被炒?
是否矯枉過正?
我諗,條黑朱古力都係公司內的淫棍一名

而在這次風波之前,霍姆斯也曾鬧出職場緋聞,報道指他至少與電視台另外兩名女子有過婚外情,包括2015年搭上24歲撰稿員佩塔維(Jasmin Pettaway),當時佩塔維曾向第三方表示,自己把霍姆斯當成工作上的導師,可是對方卻利用職權與她發生關係

可能今次佢上呢件太出名,係公司當紅阿姐,所以唔炒唔得掛!

引用:
原帖由 肥仔xxx 於 2023-1-30 07:54 發表
所以話要偷唔好畀人影到,抵死
所信條黑朱古力都係知名淫士,所以佢被炒都冇人為佢講好說話

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-30 05:14 發表
唔止東方呢邊唔接受婚外情, 就連美國這邊被形容開放的,都不接受婚外情, 
美國其實一直好保守.
特別共和黨D支持者.

其實看到這新聞,應明白美國白人怎解咁憎黑人

看av片都發覺,美國真係不少白人女人係俾黑人啅咗

不排除以上可能。。
所以好心班在美華人就咪咁硬膠在上兩年表態支持黑人平權啦!人地白人男人係去打黑色西門慶所以先下下幾十槍,或跪殺黑朱古力咋!

但華人仲話企黑人那邊,當時白人警察都覺奇怪!
難怪白人都唔妥你班在美華人啦

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 2023-1-30 08:02 發表

美國其實一直好保守.
特別共和黨D支持者.
又有邊個可以接受另一半出軌丫?

所以,而家,兩個家庭都玩離婚收場

唔知美國法律,這對姦夫淫婦的配偶可否索賠償呢?

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-30 07:52 發表

普京應識呢兩件嘢係老鼠
環保少女都通俄被補,歐美人士屌西柯屎都關普京事。

有老公有家室仲攬住其他男人玩掛鼓

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]