• 瀏覽: 15,456
  • 回覆: 64
那白人老公又係儍的,明知自己老婆的拍檔,有咁多攪女前科,仲俾任由老婆拍埋佢度,唔看實,無咗囉,不過,唔向姦夫淫婦追討賠償就笨囉!

地球係圓嘅,
討論過香港,台灣及國內類似事,被人話保守

而家連係自由開放的老美發生呢d事原來被炒魷喎,連美國道德都唔容許,黃人仲有乜面大大聲話中出人地老婆係現代人開放諗法呀

3年來威逼女研究生發生關係  大學教授遭撤職

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/cnne ... 0126_00952_001.html

更多勁爆猛料,請下載《東網》APP:
https://bit.ly/3f8RyiC  

又係咁亂

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-30 05:14 發表
唔止東方呢邊唔接受婚外情, 就連美國這邊被形容開放的,都不接受婚外情, 
私生活關你撚事咩

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2023-1-30 08:21 發表
有老公有家室仲攬住其他男人玩掛鼓
玩人老婆唔使上身,仲有人幫你養埋仔

引用:
原帖由 singsings 於 2023-1-30 13:23 發表

私生活關你撚事咩
炒咗啦,你同美國講啦,你又同新聞佬講做乜報呢單嘢囉 !

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-30 13:02 發表

所以中國人咪再咁笨,再介入美國的黑白戰爭度囉,
其實美國白人女人又係衰嘅,咁鍾情黐埋班黑鬼度,

blacked
black draw 
Tru??
𠴱幾條黑鬼攪咁多白人女仔

D靚白人女人俾黑鬼搶光,難怪白人發火
嗰啲女始終都系雞泥。

偷情最刺激,報到玩 Morning Q!

引用:
原帖由 急焦正金童 於 2023-1-30 14:49 發表

嗰啲女始終都系雞泥。
鷄都黑人霸埋,所以白人仲嬲

引用:
原帖由 moyy 於 2023-1-30 15:02 發表
偷情最刺激,報到玩 Morning Q!
所以玩完,儘情完,咪受番社會公眾譴責咪應份啦

引用:
原帖由 CC_CHAN256 於 2023-1-30 14:03 發表

玩人老婆唔使上身,仲有人幫你養埋仔
所以法庭唔審呢d賤人,咪要社會公審佢囉,
唔要呢d人有成本,個個男人老婆都呢類衰人淫完都笑呵,仲成世界!!?

正常男人都會劈呢班西門慶啦!

抗議沒有交配自由

引用:
原帖由 工廠男 於 2023-1-30 07:34 發表

關唔關俄羅斯普京事?
打邊隻疫苗?

引用:
原帖由 殘廁邊緣的甩頭 於 2023-1-30 22:59 發表
抗議沒有交配自由
冇啦,佢離了婚,仲身敗名裂埋,

自由啦!兩個姦夫淫婦可以係埋一齊囉!

有乜所謂啫,邊個做都一樣,美國根本就係垃圾國家。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]