• 瀏覽: 4,239
  • 回覆: 19
英聯邦議會聯合會(CPA UK)原定邀請兩名香港立法會議員在3月到英國出席研討會,討論「有效議會」,惟聯合會日前指因「香港情況惡化」.........

奸邪妖獸遠走海外,仍發揮著一定程度影響力。

新聞來源連結:
https://hd.stheadline.com/news/realtime/hk/2401860/即時-港聞-李梓敬赴英交流被撤回邀請-葉劉淑儀-因海外反中亂港分子從中游說

引用:
原帖由 ichthys2 於 2023-1-29 12:30 發表
英聯邦議會聯合會(CPA UK)原定邀請兩名香港立法會議員在3月到英國出席研討會,討論「有效議會」,惟聯合會日前指因「香港情況惡化」.........

奸邪妖獸遠走 ...
架是自己丟

英國啲手足話要等李梓敬去到英國就打鑊佢金,等佢以後唔敢踏足英國嘛,咁有關方面都可以話要保護佢所以唔請佢去。

睇返上次中國駐英國領事館單嘢,就知英國警察有幾廢,政府同保安局有幾仆街,專登睇住中國人俾人打,然後轉頭告返佢。

所以中國同香港政界人士如果真係要去英國呢個畜生集中地,記得買重保險。

總之製造不和呀嘛⋯佢咪算常參與?疫情方向佢點表現?只2~3個月前的事。所有記錄還留在網上~
極力反放的一分子?

人哋唔想你參加,咁就唔好去啦!

仲咩要去.

葉劉講得好.

既然班漢奸在海外不斷對政客做游說工作,我覺得佢去來真係沒有意思

引用:
原帖由 1q1q1q1q1q1q 於 29/1/2023 12:45 發表
仲咩要去.
你應該問一開始點解要邀請

BNOER預告,去到被人濕,唔去好過去吧。曼城領館單嘢睇清楚英警無能,D咁既地方唔去都無乜損失🤣😂🤣🤷‍♂️

根本無乜“有效議會”既嘢值得我地去英國同佢地交流。

李議員就算去到蠅國, 都只會被蠅國黑媒斷章取義抺黑扣帽子批鬥, 不去也罷...

下次佢哋邀咪當睇唔到咪仲好囉

大陰蒂唔敢光明正大辨論

北京街坊話⋯合符曬自篇自道自演的各項需要?低成本

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]