• 瀏覽: 32,344
  • 回覆: 156
+10
引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-1-29 10:46 發表
民主派初選案被告之一、阿布泰創辦人林景楠被指在案中轉為控方證人,惹來部分民主派人士強烈反響,有人更呼籲罷買阿布泰,林景楠今日(28日)

坦白從寬

喺一大堆嘅賤人渣滓中要再篩出其中嘅賤人渣滓,都非佢莫屬!
我真係好卑視呢D咁L7賤嘅人渣,DL媽做金手指,真係會禍及子孫後代
以後點抬頭做人? 不過佢都呢世都係抬唔起頭,有後代都便宜嗰隻

乜嘢都吹乜嘢都罷,香港自由精神都被你班黃友丟曬落海

呢啲真係各懷鬼胎

引用:
原帖由 1q2w3e4r5t 於 29-1-2023 10:56 發表

當日用離對付警察既招數,今日比同路人用同一招對付返。
當日用罷買對付藍店,今日比同路人罷買。
當日同同路人一齊想整死異見者,今日比同路人搞。

絕不忍、絕不讓、無商量、去到盡。
今日要自已體會返。
唔知會唔會比人[裝修]。
不過,搞[黃]店最少坐7年監,睇怕唔會有人夠膽。
搞黃店?  
政府隨時取消口罩令,即係恢復執行「禁蒙面法」

人血饅頭食極都有,yellow object真係7出宇宙!

希望佢仲有命上到庭

25仔🤣

重有好多曱甴留港奶共好心佢哋快d走

引用:
原帖由 fcw99 於 2023-1-29 17:27 發表
黃畜又罷買,好快冇嘢買
轉買360

林景楠寧願背棄黃屍群組都要做污點證人,應該係睇到靠班黃屍物種幫襯阿布泰根本賺唔到大錢,不如篤灰保平安,爭取減刑早日出獄,甚至篤大老虎立大功洗底,日後做大灣區大生意

吾怪得阿布泰早排做國慶特價原來轉去奶共激L死d曱甴

引用:
原帖由 dunbinexy 於 2023-1-29 18:38 發表
嘩,呢隻泰狗仲衰撚過聾盲兵室果隻。黃屍真係識賺錢。
曱甴件件冇腦吾呃佢哋呃邊個

引用:
原帖由 幸福北極熊 於 2023-1-29 10:46 發表
民主派初選案被告之一、阿布泰創辦人林景楠被指在案中轉為控方證人,惹來部分民主派人士強烈反響,有人更呼籲罷買阿布泰,林景楠今日(28日)

曱甴本是同林鳥,大難臨頭各自篤。

引用:
原帖由 wize 於 2023-1-29 18:35 發表

恭喜政府逐個擊敗爭取民主自由人士
早日令香港人生活喺中共完全控制之下
自動投降轉去奶共奶共先係曱甴核心價值

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]