• 瀏覽: 10,274
  • 回覆: 72
+2
民主派初選案被告之一、阿布泰創辦人林景楠被指在案中轉為控方證人,惹來部分民主派人士強烈反響,有人更呼籲罷買阿布泰,林景楠28日在社交平台發文,呼籲大家要體諒所有還押中的人士,認為他們的資訊「缺乏流通性」,而長時間還押亦會影響情緒。他又承認自己在相關案件上被列為控方證人,但期望大家在案件開審的時候,了解他的證人口供。

轉做“控方證人”帶罪立功減刑

新聞來源連結:
https://www.bastillepost.com/hongkong/article/12162430-林景楠承認初選案被列為控方證人-籲留意其口供/

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-1-29 09:33 發表
民主派初選案被告之一、阿布泰創辦人林景楠被指在案中轉為控方證人,惹來部分民主派人士強烈反響,有人更呼籲罷買阿布泰,林景楠28日在社交平台發文,呼籲大家要體諒所有還押中的人士,認為他們的資訊「缺乏流通性」,而長時間還押亦會影響情緒。他又承認自己在相關案件上被列為控方證人,但期望大家在案件開審的時候,了解他的證人口供。

又黎隻籠裡雞

大難臨頭各自飛

又來狗咬狗骨

督灰保命,well done👍

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-29 09:33 發表

又黎隻籠裡雞
人地係“生意人”講利益,黃色經濟圈唔得啦🤣

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-1-29 09:45 發表

人地係“生意人”講利益,黃色經濟圈唔得啦🤣
顏色經濟圈中佢算係做得唔錯, 生意幾好

醒目仔

黃色經濟圈 又 養唔起 阿布泰,人哋真係好很驚班黃人 罷買啊,反而驚佢哋去裝修就真!就睇下仲有冇傻仔真係會走去同人裝修囉!

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-1-29 09:33 發表

篤灰保平安

有錢有利唔轉會就笨。阿布泰D野都唔係平

引用:
原帖由 大江東去 於 2023-1-29 09:53 發表
有錢有利唔轉會就笨。阿布泰D野都唔係平
當初靠黑暴支持發大
而家黃色經濟沒落了

兄弟如手足,有灰齊齊篤....

黃狗靠得住、豬乸會上樹!

引用:

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]