• 瀏覽: 32,887
  • 回覆: 164
+3
另一單: 連環姦殺4老婦 20歲淫魔再犯案終落網
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intn ... 0129_00992_001.html

父:姦完再姦再姦姦,證明佢好愛你,就嫁俾佢啦。

果然係姦出個未來

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2023-1-29 10:26 發表
印度有矛外國人敢去
之前印度羽毛球公開賽
好多人腸胃科炎

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-29 09:27 發表
印度南部喀拉拉特邦一名16歲少女早前曾被一名男子多次強姦,至上周三(18日)被迫與對方結婚。當地傳媒周四(26日)報道,

睇到標題就相信好多人都估到呢個 ...
估到...印度

引用:
原帖由 fbbc675955985f 於 2023-1-29 11:38 發表
點解老尾又唔日日話老強國冇人權?
民主、自由、人權是由霸權國家來定義的,誰可以快樂,誰要承受苦難都是由他們主宰

印度真係男人既天堂......

妖獸國家

回教國家都一樣

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-29 09:37 發表
印印唔係信上帝教[唔用耶教黎形容因為新約無咁寫]
但呢種做法符合舊約聖經嘅講法
魔經邊段有咁嘅情節?

在印度可以又食又拎!

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-29 09:27 發表
印度南部喀拉拉特邦一名16歲少女早前曾被一名男子多次強姦,至上周三(18日)被迫與對方結婚。當地傳媒周四(26日)報道,

睇到標題就相信好多人都估到呢個 ...
甘都得!!吾怪得日日甘多老強!女仕們吾好去呀👻

引用:
原帖由 鴻昇嘉型 於 2023-1-29 10:26 發表
印度有矛外國人敢去
港女,嫁印度人嘅港女話印度人好尊重女性。

引用:
原帖由 wilsonkf 於 2023-1-29 10:22 發表
喀拉拉特邦算係比較文明進步既邦(係印共馬治下幾十年),所以傳媒會比較關注呢類事件。

想像下印度其他地方 
的確係,在這裡還可以上新聞,其他邦就不是新聞,也不可能出現在新聞上了

引用:
原帖由 Eva1238 於 2023-1-29 11:25 發表
印度呢個國家... 重男輕女, 好似每天都有這種慘事發生 
人和人性... 信仰... 習慣... 很難改變
難是一件事,有心做,一代人唔得,十代人都會有一定的進步,
印度係連政府都冇心去推行改變

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]