• 瀏覽: 9,968
  • 回覆: 83
+3
烏克蘭國家邊防局上周六(28日)公布,發現3名逃兵企圖越過邊境前住匈牙利,其中一人更假扮成女性。他們已遭拘留。通報指,3...

烏克蘭平民百姓太無辜受罪
勇敢逃避做代理人炮灰😭

新聞來源連結:
https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/intnews/20230129/mobile/bkn-20230129021528944-0129_00992_001.html

對住俄軍, 死9梗喎, 老閪都走啦.

小丑國

強制勞動

根本烏賊國民就要反咗呢條殺人凶手啦!😌

烏克蘭市民根本唔想聽甴連講去恐襲入俄四州,所以烏軍已經離心離德
唔知 @hfceddie ching 點睇

希望唔好遣返,否則聽打靶。

去年十月徵兵對象已擴大至不分男女六十歲以下,扮女人又有何用?

引用:
原帖由 kks668 於 2023-1-29 09:59 發表
根本烏賊國民就要反咗呢條殺人凶手啦!😌
佢地蠢囉, 被美國吼准了烏人的政治冷感, 被美國利用了民主自由, 混了個猶太人來做佢地代表, 而家咪被奴役之中囉, 

根本俄軍係為正義而戰, 為懲治殺人司機在烏境內進行納粹式的迫害親俄烏人, 及已殺害16XXX人的罪行而戰, 但就反被西方邪惡媒體抹黑, 找藉口而想做掛普京, 如俄羅斯因而被解體,直是世界的不幸, 美國的邪惡淹沒世界都似

所俄羅斯加油, 你地係為世界正義而戰的

引用:
原帖由 直線國國王 於 2023-1-29 10:22 發表
去年十月徵兵對象已擴大至不分男女六十歲以下,扮女人又有何用?
可能係已捉了佢作慰安婦編隊, 士兵找慰安時發現佢.

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-29 10:25 發表

可能係已捉了佢作慰安婦編隊, 士兵找慰安時發現佢.
設法逃避一場由他國操縱、為他國利益發生的戰爭,就算他們為逃避而扮成一隻小狗,我都同情。

興,百姓苦,亡,百姓苦

切鳩再送上戰場

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-29 10:01 發表
烏克蘭市民根本唔想聽甴連講去恐襲入俄四州,所以烏軍已經離心離德
唔知 @hfceddie ching 點睇
佢先封我 我又封返佢 好公平

引用:
原帖由 Henrywu18 於 2023-1-29 10:38 發表

佢先封我 我又封返佢 好公平
就算 ching 無封佢,@hfceddie ching 都無勇氣入黎面對現實

主題標籤 #烏克蘭
鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]