• 瀏覽: 11,228
  • 回覆: 51
引用:
原帖由 walkera2006 於 2023-1-29 09:33 發表
呢個標題應移去吹水區大吹特吹自high
漢奸就應該一早去果區吹啦!!

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-1-29 05:27 發表
咁仲要EUV光刻機做乜?用量子電腦咪得囉既然都已經掌握到技術啦
噉你淨係食飯得啦,使撚食餸咩

人類都快要滅亡了,再好的電腦也只能自行運作!發展出電子生命取代人類

曾近榮Sir壹招搞掂:原來係無插插蘇。

又要經費又要聖人……LLMLD嘢係你哋工作關外人乜事?唔好出1+1≠2就得﹙電子拜山已好多年﹚。以前啲發電廠、實驗室用計數機要由頭歌頌都未到LD:算出嚟對你班冚家剷不利邊個知?細路都知計數機可加可減係港鐵做板「得個知字」。

如果量子電腦到可以普及應用化,咁的虛擬貨弊咪可以比破解仆街鳥?!

引用:
原帖由 cwilson1 於 2023-1-29 03:56 發表
內地今年春節檔期熱門電影《流浪地球2》中,有一種貫穿全劇的黑科技——量子電腦550W,備受觀眾矚目。其實,量子電腦並不是科幻,中國科技大學最早在2017年已研究成功全球第一台量子電腦,中國著名科技公司本源量子公司在2020年上線了首台商業化國產超導量子電腦「本源悟源1號」,而最新型號的量子電腦也將在今年內發布。

流浪地球2》中的量子電腦在中國真實存在
電影《流浪地球2》中,量子電腦550W可 ...
我已經提供DNA全球殺人武器設計藍圖比全球各軍事強國!
可以用微波頻譜尋找目標人物的DNA!
然後把他人間蒸發!
邊個扮大佬就死邊個!
到時天下太平!
地球安定繁榮!

引用:
原帖由 黑五類2022 於 2023-1-29 21:01 發表

我已經提供DNA全球殺人武器設計藍圖比全球各軍事強國!
可以用微波頻譜尋找目標人物的DNA!
然後把他人間蒸發!
邊個扮大佬就死邊個!
到時天下太平!
地球安定繁榮!
其實中國、印度、南北美洲、非洲及歐洲死一半人口係對世界有利!
當DNA殲殺器面世時!
一定要用於滅族行動!
否則世界人口到一百億時!
變成人食人的殘酷大世紀!

引用:
原帖由 Morningsky 於 2023-1-29 05:27 發表
咁仲要EUV光刻機做乜?用量子電腦咪得囉既然都已經掌握到技術啦
梗係唔要啦,0.85nm 已經自主研發成功!

超級電腦都攪掂埋,真係誰與爭峰!

引用:
原帖由 黑五類2022 於 2023-1-29 21:12 發表

其實中國、印度、南北美洲、非洲及歐洲死一半人口係對世界有利!
當DNA殲殺器面世時!
一定要用於滅族行動!
咁你全家仲唔快啲去死!?

引用:
原帖由 singsings 於 2023-1-29 22:48 發表

咁你全家仲唔快啲去死!?
你冚家剷先喇!
原始人未開化!
仲學人討論科學!
你冚家不適宜在地球生存!
早死早著吧!

引用:
原帖由 故鄉明 於 2023-1-29 08:50 發表
美國佬會唔會話中國偷佢既技術架。
唔使講,一定係。

引用:
原帖由 walkera2006 於 2023-1-29 09:33 發表
呢個標題應移去吹水區大吹特吹自high
香討亦應該整個井底探秘專區。

引用:
原帖由 laws168168 於 2023-1-29 12:37 發表
量子電腦+Ai ,更好開拓宇宙時代。
白人智商比中國人低,只好抹黑打壓中國科技發展。
白人智商不比中國人低,不過佢地智慧用來打家劫舍。

引用:
原帖由 黑五類2022 於 2023-1-29 21:12 發表

當DNA殲殺器面世時!
一定要用於滅族行動!
放心,到時核聚變發電技術已成熟,多層廠廈內種有機菜,海水化淡平過起水塘。人人安居樂業。不過,前提係要美國亡國。

老實講,中國剛剛開始發展高端科技,老美就看準時機針對中國,未來幾年或者看不出有甚麼大影響,但十年後,十幾年後,若找不到方法代替老美的制裁而遏止的科技生產,中國將會很麻煩,且看十年內形勢如何,能不能急起直追吧~~

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]