• 瀏覽: 33,473
  • 回覆: 99
+5
台中在除夕夜當天發生1起驚悚案件,有民眾打電話向警方報案指稱,自己的女友遭到家裡養的5條狗給咬死。對此,警方也在獲報後趕抵現場,並於到場後

呢單嘢真係好恐怖!
養5隻大狗其中三隻重係鬥牛犬! 鬥牛犬係足以可以殺人嘅狗!
莫講話個女仔昏迷之下有機會畀呢d狗咬死!  
若然呢幾隻狗發狂都足以殺死一個成年人有餘!  
唔明點解呢個台妹會養咁多隻大又兇猛嘅狗  
RIP

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/台灣新聞/861315/21歲女除夕離奇亡-5寵物狗難忍飢餓啃食遺體-男友回家目睹慘況

一個女仔養呢d大狗同養老虎差唔多

死因曲折離奇

證明狗同人係有分別
唔好當狗真係仔女

王秋生

門徒

都係松鼠狗又乖又可愛😄

附件

20230127_164924.jpg(161.01 KB)

20230125_201234.jpg(138.56 KB)

20230126_203221.jpg(148.55 KB)

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-28 17:42 發表
台中在除夕夜當天發生1起驚悚案件,有民眾打電話向警方報案指稱,自己的女友遭到家裡養的5條狗給咬死。對此,警方也在獲報後趕抵現場,並於到場後

...
因為夜半無人 . 點都要揾 D 野玩下至訓得著 .. 

21碎咁年輕就猝死?又係去過乜乜寺?

黃女是在死後才遭到犬隻啃咬,進而導致下巴眼皮等面部有遭啃食的跡象.........

........遭犬隻啃食遺體所致面部及前喉部撕裂傷.............

仆街咬面,正畜牲,家人認屍都心痛.

去睇睇歷史記錄, 大飢荒時期有幾多人食人事件先再評論...

狗痴最終喪命自己的狗狗口裡。。真係命數。。

引用:
原帖由 前面契帝 於 2023-1-28 19:02 發表
黃女是在死後才遭到犬隻啃咬,進而導致下巴眼皮等面部有遭啃食的跡象.........

........遭犬隻啃食遺體所致面部及前喉部撕裂傷.............

仆街咬面,正畜牲,家人認屍都心痛.
冇衣服包著的地方 , 最大平積就係面部 . 前喉 ... 

有可疑

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]