• 瀏覽: 33,646
  • 回覆: 99
+5
引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2023-1-28 19:10 發表

冇衣服包著的地方 , 最大平積就係面部 . 前喉 ... 
口口聲聲鬧隻狗個班, 係呢D情況, 人食人都會啦
可況係狗? 新聞當你係28/1發生, 除名係21/1
狗狗已經無得食一星期, 而且屍身開始發臭,
佢地只係想生存,  而且鬧都鬧得低B過人
有得食梗係食大腿先啦, 幾好肉, 但佢咬唔到條褲嘛~~

一人居住養5隻狗,應該幾忙架喎… 

養咁多鬥牛犬! 
本身屋主都不是正常人

幾十年前香港一個父親養鬥牛犬咬死自己個仔,仲唔識認錯話冇後悔,正一仆街杏加橙!

引用:
原帖由 深水埗街坊70777 於 2023-1-28 18:34 發表
天性
根本本來只係鬥狗用

絕不適合家中養!

咁恐怖?

呢5隻食人狗肯定會被人道毀滅

引用:
原帖由 Heha_ChRis 於 2023-1-30 13:36 發表

口口聲聲鬧隻狗個班, 係呢D情況, 人食人都會啦
可況係狗? 新聞當你係28/1發生, 除名係21/1
狗狗已經無得食一星期, 而且屍身開始發臭,
佢地只係想生存,  而且鬧都鬧得低B過人
有得食梗係食大腿先啦, 幾好肉, 但佢咬唔到條褲嘛~~
唔該睇清楚新聞點講? 話到明除夕發生

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-30 16:25 發表

唔該睇清楚新聞點講? 話到明除夕發生
係喎, 我睇清楚啦
黃姓女子在除夕夜當天被張姓男友發現陳屍屋內,而張姓男友也在見狀之後,立即報案尋求警方的處理,並且向警方透露,黃女在除夕夜當天有返鄉吃團圓飯,後來因為身體不適所以提早離開返回租屋處休息

即係黃女「除夕夜當天有返鄉吃團圓飯」男友「除夕夜當天」被男友發現陳屍屋內
即係夜晚死, 夜晚發現, 隻D急不及待屍身仲暖時襯熱食?
法醫相驗後確認,啃咬部位為死後才發生,並非因狗狗攻擊而死
咁唔係餓, 又唔係打佢, 點解隻狗要咬佢? 你講個理由嚟聽下?

人類好朋友

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]