• 瀏覽: 33,635
  • 回覆: 99
+5
引用:
原帖由 花生之友 於 2023-1-28 21:19 發表
黃姓女子在除夕夜當天被張姓男友發現陳屍屋內,黃女在除夕夜當天有返鄉吃團圓飯
報紙佬噏乜9呀?
可能

屋企食飯係 12月31日 . 

男友發現慘案係農曆年三十晚 .

唔信,太多可疑地方,等睇結果

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-1-28 18:44 發表
證明狗同人係有分別
唔好當狗真係仔女
依家好多人對自己隻狗仲孝順過對父母啦

引用:
原帖由 lctj9 於 2023-1-28 18:44 發表
證明狗同人係有分別
唔好當狗真係仔女
冇錯
從來蓄牲就系蓄牲

引用:
原帖由 再來荷蘭橙 於 2023-1-28 21:24 發表

可能

屋企食飯係 12月31日 . 

男友發現慘案係農曆年三十晚 .
黃女在除夕夜當天有返鄉吃團圓飯
團圓飯喎!用新曆12月31日去慶祝農曆節日?
根本講緊同一日

無論生前幾靚女都好,死左都係肉一堆!但傻嘅先會養鬥牛犬,呢啲狗根本冇性,唔好話咬唔咬主人先,出街咬到人佢真係大大鑊!

引用:
原帖由 前面契帝 於 2023-1-28 19:02 發表
黃女是在死後才遭到犬隻啃咬,進而導致下巴眼皮等面部有遭啃食的跡象.........

........遭犬隻啃食遺體所致面部及前喉部撕裂傷.............

仆街咬面,正畜牲,家人認屍都心痛.
畜生獸性大發本能會咬獵物嘅頭同喉嚨的

狗狗唔係好乖好善良既咩

咁99食左人會唔會被處死架?

佛祖割肉餵鷹

唔知道乜嘢心態要養幾隻兇猛犬隻?

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-28 17:42 發表
台中在除夕夜當天發生1起驚悚案件,有民眾打電話向警方報案指稱,自己的女友遭到家裡養的5條狗給咬死。對此,警方也在獲報後趕抵現場,並於到場後

...
似男友殺人喂狗。

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-28 17:42 發表
台中在除夕夜當天發生1起驚悚案件,有民眾打電話向警方報案指稱,自己的女友遭到家裡養的5條狗給咬死。對此,警方也在獲報後趕抵現場,並於到場後

...
太令人傷感了

阿彌陀佛

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]