• 瀏覽: 17,310
  • 回覆: 136
+4
美媒1月27日報道,根據一份美軍內部備忘錄,美國空軍四星上將米尼漢(Michael Minihan)預測中美會在2025年開戰,認為軍方要做好準備,他又指「我

自從2次大戰之後, 美畜不斷發動戰爭同侵略,
只有冚家剷同白痴先會認為美畜係好"人"  
[佢地嘅領袖連畜生都不如]

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/861319/備忘錄流出-美軍將令預測中美2025開戰-希望我錯了

要有導火線,炸彈才會被引爆,這位將領預測中美會因甚麼緣故開戰呀,可否加以闡述,好等雙方都避免觸碰底線吖

嗨上幫最叻係香港散播謠言 方便造反
斷最有前途的胡冬華 和印度神棍 之後又來個老美中將

狗咬人之前唔會叫

到2025年,又會有個乜9將領講2027年開戰

1年365日中⋯日日唔係俄烏交火、就係台海中尾交火 ⋯是否對一直對長年做旁邊觀察的 德 最有利 

從來最想打仗嘅係美國。
而可悲嘅係中國人太多漢奸,首推香港人

流你老尾咩,照稿讀就真。

尾國係阿富汗學識D咩?🤣😂🤣😂空中飛人?

如果純粹係預測,無討論價值,除非係計劃

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-1-28 16:07 發表
要有導火線,炸彈才會被引爆,這位將領預測中美會因甚麼緣故開戰呀,可否加以闡述,好等雙方都避免觸碰底線吖
2016中尾對峙南海已經埋下伏線,去年老解在南海伏擊老尾核潛

引用:
原帖由 愛1c蛋 於 2023-1-28 16:03 發表
美媒1月27日報道,根據一份美軍內部備忘錄,美國空軍四星上將米尼漢(Michael Minihan)預測中美會在2025年開戰,認為軍方要做好準備,他又指「我

...
唔信,一定收錯料!講得比公衆知,一定係流!

老尾對阿爺絕對冇符!

喊打,唔怕!
金融制裁,又怕傷自己!
貿易戰,自己重傷!
科技制裁,自己市場又唔夠大去維持生態!

引用:
原帖由 ansonkpl 於 2023-1-28 16:07 發表
老美想打,做乜要避免觸碰底線?佢更加要專登觸碰底線。

引用:
原帖由 showtime2017 於 2023-1-28 16:37 發表

老美想打,做乜要避免觸碰底線?佢更加要專登觸碰底線。
條友仔話希望估錯吖嘛,想睇下佢點解咁估,大家可以評論一下

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]