• 瀏覽: 37,967
  • 回覆: 337
+10
引用:
原帖由 mooska1825 於 2023-1-28 13:37 發表
唔知可唔可以同香港暗角7警一樣
甘公平公正打甩兩個無罪呢 ?
😔😩
如果憎件超俾美國主子打,相信佢會話係自己唔覺意跌親,根本不構成犯罪,你屋企隻狗會唔會去愛護動物協會告你虐畜?

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2023-1-28 13:08 發表
黃狗曱甴廢青有無咩comment?
曱甴睇完條片嚇到瀨屎瀨尿

引用:
原帖由 MICMIC_2ND 於 2023-1-28 14:43 發表
令我諗起呢單新聞。西人!?呸。

"移居芬蘭至今已經3年,Anja歷盡各種文化及生活習慣上的差異,她直言芬蘭人比起華人自我中心,很少需要顧及其他人感受,一切也是以自己為先。Anja更直言在芬蘭生活過之後,讓她領悟到,原來「所謂嘅愛、孝順、包容,某程度上都是華人的精神勒索」。"

原文網址: 移民芬蘭專訪|港女嫁芬蘭人移居海外 當地人自我中心只需顧自己 | 香港01 https://www.hk01.com/article/856932?utm_source=01articlecopy&utm_medium=referral
愛同包容只係華人主張? 

人類文明既倒退, 引身下去所有道德都係精神勒索...

黑鬼打黑鬼

好鬼抵死

武指:插眼好平常

人拳

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 28-1-2023 13:05 發表
美國田納西州孟菲斯黑人男子尼科爾斯(Tyre Nicols)本月7日涉嫌鹵莽駕駛,5名黑人警員逮捕他時拳打腳踢,他最終死...

美國警察是如何「執法」 ...
香港要學習下啦!唔係個個性餓,2按,岀黎驚嚇市民,點得架!學美國當街處置一件性餓,2按,以後明明自己係都死口唔認啦!

喂,二百幻,去舉白紙啦

附件

A4 paper revolution 2.png(645.88 KB)

A4 paper revolution 2.png

黑鬼殺黑鬼

引用:
原帖由 songsong17 於 2023-1-28 16:40 發表

愛同包容只係華人主張? 

人類文明既倒退, 引身下去所有道德都係精神勒索...
融入西人,去除中華美德,假西摯愛。

引用:
原帖由 mooska1825 於 2023-1-28 13:37 發表
😔😩
根本係7個都冇罪,係狗官亂判。

手無寸鐵, 畀五個魁梧嘅黑警監生打死, 學者有咩嘢講

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2023-1-28 13:08 發表
黃狗曱甴廢青有無咩comment?
班廢物啞口無言收晒皮

引用:
😔😩
雖然想幫你講說話,
但“打死人”真係好難相提並論,
希望以你嘅智商都能明白。

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-1-28 14:40 發表
如坪洲菲漢鬧事發生在美國,
死10次了..
全屋8個菲律賓人死晒啦!

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]