• 瀏覽: 37,962
  • 回覆: 337
+10
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-28 13:05 發表
美國田納西州孟菲斯黑人男子尼科爾斯(Tyre Nicols)本月7日涉嫌鹵莽駕駛,5名黑人警員逮捕他時拳打腳踢,他最終死...

美國警察是如何「執法」 ...
美國警察標準如一,冇事打兩拳,反抗就食子彈

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2023-1-28 15:16 發表
不學無術教練話:死者連叉頸都無,應該插眼都唔洗出!
係喎!香港警察訓練不足,美國警察訓練有素,阿武術教練應該攞住呢段片教吓香港警察應該點對付犯罪份子好喎!

引用:
原帖由 一個中國人! 於 2023-1-28 13:08 發表
黃狗曱甴廢青有無咩comment?
龜縮晒啦!🤭

之前咁多單白人警察打死黑人都咁多片出,宜家系黑人警察就咁,睇黎終於有一次會重判警察了,上嗰幾單都系輕判白人警就算。

美狗奴才情何以堪

其實香港警察對曱甴真係已經人至義盡,下下留手,佢哋真係執到

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-1-28 14:40 發表
如坪洲菲漢鬧事發生在美國,
死10次了..
香港警察係世界上其中一個最好嘅警隊

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-28 13:05 發表
美國田納西州孟菲斯黑人男子尼科爾斯(Tyre Nicols)本月7日涉嫌鹵莽駕駛,5名黑人警員逮捕他時拳打腳踢,他最終死...

美國警察是如何「執法」 ...
點解唔只開三槍, 要打不中要害就得了.

令人髪指 講得真好 香港警察係幾咁斯文

黑警國際標準,用槍係合法

如果當年面對黑暴請美國警察來執法,相信三天就可以平亂了,對暴亂中死者家屬送上美國綠咭,相信無人會去司法覆核抗議警方無差別清場!

班王人潛水中

唔係白人打死,冇新聞價值

血統根本就係咁

引用:
原帖由 tinnit 於 2023-1-28 14:40 發表
如坪洲菲漢鬧事發生在美國,
死10次了..
香港警察撐自己人就啱了,開3槍射人都冇事,係邪惡尾國,個差人隨時被告謀殺!  你叫D差人點算

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]