• 瀏覽: 37,937
  • 回覆: 337
+10
引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-28 13:05 發表
美國田納西州孟菲斯黑人男子尼科爾斯(Tyre Nicols)本月7日涉嫌鹵莽駕駛,5名黑人警員逮捕他時拳打腳踢,他最終死...

美國警察是如何「執法」 ...
希望所有黃人都去體驗一下美國警察的“文明執法”

引用:
美國田納西州孟菲斯黑人男子尼科爾斯(Tyre Nicols)本月7日涉嫌鹵莽駕駛,5名黑人警員逮捕他時拳打腳踢,他最終死...

呢啲就真係黑警,不過在美國。。。

咩咩人權組織呢?
無一個出聲批評

引用:
原帖由 海灣捉高峰 於 2023-1-28 15:16 發表
不學無術教練話:死者連叉頸都無,應該插眼都唔洗出!
重有D香港濕9學者話:應該嘗試安撫對方情緒,同佢慢慢傾下!

引用:
原帖由 mooska1825 於 2023-1-28 13:37 發表
唔知可唔可以同香港暗角7警一樣
甘公平公正打甩兩個無罪呢 ?
😔😩
可惜唔係白警,黑警係濕制D

引用:
原帖由 嘻哈嘻哈 於 2023-1-28 01:05 PM 發表

濫暴執法咪要坐監囉,睇吓美國幾有公義

引用:

根本就係種族歧視, 當黑人是狗

黃畜去到尾國死咗都冇人知

提示: 違規內容已被屏蔽
曱甴廢物可以出咩聲?主人的屎是香的

垃圾尾國!掛羊頭賣狗肉!畜生不如

引用:

符合國際標準執法~

真正黑警

唔知有冇國家制裁老尾呢?

幾條友用拳頭冧友   
開cam果個特登行開去   系咪執行家法

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]