• 瀏覽: 17,568
  • 回覆: 74
  • 追帖: 1
+20
烏克蘭官員1月26日稱,俄羅斯25日晚至26日間發動一輪導彈與自殺式無人機攻擊,主要集中在首都基輔(Kyiv)以及該國中部,基輔及文尼察(Vinnytsia

普京太溫柔, 如果邊個國家供應烏黑爛武器就視同與俄開戰!
封鎖烏黑爛機場同對外所有邊境, 攻擊所有懷疑運載武器嘅外國交通工具!
睇下宅男C雞重會唔會咁牙擦?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/860860/美德允供烏克蘭坦克後-無人機猛攻導彈如雨下-最少1死2傷

同一道理! 各國應該供應武器畀巴勒斯坦

既然你地話提供坦克,咁俄羅斯面對新形勢,提早作出戰略佈處都好應該,有可能要先攻陷多 d 地方

炸埋機場先

機連d人好似喜在其中, 一d都唔似戰場

歐美啲過氣坦克要幾個月後先到貨
俄國要把握空檔快啲打贏呢場為人類去納粹化既抗暴之戰先好
唔知 @hfceddie 對自己燈到烏克蘭不斷捱打有咩睇法?
呢度 ching 有良知,就算佢發表啲相悖既意見都唔會 block 佢

引用:
原帖由 綠腳趾 於 2023-1-27 10:39 發表
唔知 @hfceddie 對自己燈到烏克蘭不斷捱打有咩睇法?
呢度 ching 有良知,就算佢發表啲相悖既意見都唔會 block 佢
咪又多個藉口俾佢滷味拖延交貨會唔會拖下拖下冇咗件事

引用:
只有佢block人,
無人block佢,
你話佢幾勁呢。

引用:
原帖由 鬼屋門口食花生 於 2023-1-27 10:50 發表

只有佢block人,
無人block佢,
你話佢幾勁呢。
對住無良知既昆蟲,我地唔會放棄良知
佢block尤佢block,我地仍會俾佢發聲既權利
唔知 @hfceddie ching 點睇呢

効果差太遠了。

剷平污黑爛,等啲坦黑無所遁形。

唉!老尾都唔夠膽又唔支持打俄國本土,生產無礙,點同普京玩!

一路炸唔好俾佢停
一炸機場、公路
二炸運輸中的坦克
仲有坦克僥倖冇被炸爛
三炸訓練中的坦克
主戰坦克變主戰廢鐵
唔俾機會佢出戰
死未

引用:
Eddie 狗閪驚俾人屌所以 block 人

納粹和他們媒體在表演賊裝嫁禍、製造3戦 
特總統所有帳號已激話待令!

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]