• 瀏覽: 19,592
  • 回覆: 105
+2
有好多仇警欖喺度自言自語自覆。

引用:
原帖由 golfboy 於 2023-1-27 14:13 發表

老尾黑警會被控謀殺架,香港警方真好
跪死黑人條差佬判咗幾多年佢哋永遠唔會講。

引用:
原帖由 golfboy 於 2023-1-27 14:13 發表

老尾黑警會被控謀殺架,香港警方真好
美國被控果d係係對方受控下開槍!又想美化香港黑暴

引用:
原帖由 山邊默默的結他 於 2023-1-27 08:46 發表
43歲中槍菲漢送院搶救,一直延至今日(26日)晚上傷勢好轉,脫離危殆。警方表示,該名43歲男子已被暫控一項襲警罪,案件將於明日(27日)上午在東區裁判法院提堂。另一名33歲被捕外籍男子已獲准保釋候查,須於二月下旬向警方報到。 警員一度暈倒 

醫生:迷走神經性昏厥 現場有警員一度暈倒軟癱地上。

現場有警員一度暈倒軟癱地上。急症室專科醫生彭繼茂透露,遇襲開槍警員事後在現場走動一段時間後突然暈倒 ...
真正暈倒原因:扮野

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2023-1-27 10:47 發表
差佬根本就騰雞到發矛
個犯只係赤手空拳, 冇武器
開一槍都唔夠, 要開夠 3 槍先識停
應該射晒六飛,再上彈再射六君飛至啱

引用:
原帖由 moyy 於 2023-1-27 14:21 發表
有好多仇警欖喺度自言自語自覆。
由鳩佢噏囉, 點都影響唔到賓佬俾人告嘅結果

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2023-1-27 10:47 發表
差佬根本就騰雞到發矛
個犯只係赤手空拳, 冇武器
開一槍都唔夠, 要開夠 3 槍先識停
你西灣河手足中咗1槍都會行會走呀, 新聞片有得睇啦!

射多幾槍 曱甴襲警

面對如此兇徒,無理由要求差佬肉搏去捉人,
開槍好合理,唔通要自己都身受重傷

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 2023-1-27 15:36 發表
香討文化就係咁
紀律部隊永遠唔會做錯嘅
上次獄卒有架生唔用, 放走綁匪話做得啱
今次差佬對赤手空拳"噪音滋擾悍匪" 連開 3 槍又啱

喺香討對紀律部隊稍有質疑, 都未有批評
就已經會畀人歸納為曱甴
懲教係監獄外無執法權,同普通市民無分別!你要佢地同人打鬥?你在場會唔會去同人打呀?佢地報警已做足夠!
叉頸係嚴重攻擊,再進一步可將頭部撞擊地,可致命!將心比己,如俾人叉頸嗰個係你50幾歲老爸或10幾歲仔,你有槍用唔用?或再諗下用乜制止個醉酒佬!

引用:
原帖由 我是一名咖啡師 於 27/1/2023 15:36 發表
香討文化就係咁
紀律部隊永遠唔會做錯嘅
上次獄卒有架生唔用, 放走綁匪話做得啱
今次差佬對赤手空拳"噪音滋擾悍匪" 連開 3 槍又啱

喺香討對紀律部隊稍有質疑, 都未有批評
就已經會畀人歸納為曱甴
討論區係用黎討論既 所以我都唔認同有唔同意見 / 反對聲音就標籤其他會員
但夾人上車果單,你想個獄卒做d咩野? 佢通知左警察同埋亦盡左能力勸阻
講返差佬呢單,你會唔會有少少避重?淡化左個賓佬既攻擊性同個差佬面對既危險程度?
咁當然,我係認同你唔應該亂標籤果部分,無咩補充。

等個賓佬坐完監就直接遞解出境

要扮失去意識跌倒並不客易。
仲要他根本不知當時有人影住。

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]