• 瀏覽: 19,591
  • 回覆: 105
+2
摔角的絕招,迷暈鎖。不過嗰警察唔係即刻暈低,體能應該有番咁上下

引用:
原帖由 山邊默默的結他 於 2023-1-27 08:46 發表
43歲中槍菲漢送院搶救,一直延至今日(26日)晚上傷勢好轉,脫離危殆。警方表示,該名43歲男子已被暫控一項襲警罪,案件將於明日(27日)上午在東區裁判法院提堂。另一名33歲被捕外籍男子已獲准保釋候查,須於二月下旬向警方報到。 警員一度暈倒 

醫生:迷走神經性昏厥 現場有警員一度暈倒軟癱地上。

現場有警員一度暈倒軟癱地上。急症室專科醫生彭繼茂透露,遇襲開槍警員事後在現場走動一段時間後突然暈倒 ...
佢哋仇警已經去到唔講道理,唔信事實,只會道聽途說!

對方無致命武器點會咁易整死,個警員不甘比人恰徇私枉法渣掛,開一槍都夠,開3槍打到人唔生唔死情何以堪,沒有必要囉

飲大兩杯屎水,搞鬼搞怪。

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2023-1-27 09:53 發表
做戲做全套
黃畜思考

引用:
原帖由 longgun67 於 2023-1-27 09:40 發表
啲低能仔成日話警察扮暈
警察唔係佢地,上到庭就扮弱智扮絕症

一個人開鎗後,心情處於一個極度亢奮嘅狀態,心會跳得好快,但隨後心情平伏後個腦突然一下缺氧就會暈
呢啲情況似一啲殺人犯犯完案、運動員攞金牌、射擊運動員開完鎗都會有同一個感覺,因為之前處於一個高度亢奮、高度集中嘅狀態
新個批香港警察個個都好似(圖中)食神個瘦骨仙咁,比人凶兩凶叉兩野就已經招架唔住啦🤭

附件

Screenshot_20230127_110858_com.google.android.youtube.jpg(78.36 KB)

引用:
原帖由 幪面超人 於 2023-1-27 09:57 發表
中3鎗都唔死得,係咪香港警察手鎗唔會打死人。
有就住來射,射死人好大獲的,起碼個犯只係叉頸,唔係有槍啦會即時死人,如果咁都要置人於死地就唔可以原諒

好在無插盲佢啫,否則一世囉。

引用:
原帖由 飛劍龍 於 2023-1-27 09:53 發表
做戲做全套
老差骨嚟, 識嘢既;可以申請提早咬糧, 去英國~

菲曱甴仍沉醉黑暴時期追打警察,曱性難改,重判

甲由慌了

好明題差佬陀嗰支左輪老爺槍太渣嘞,不合時宜,建議前線警員換以國產大殺力手槍代替。

可能情緒激動..

過堂先

[按此隱藏 Google 建議的相符內容]