• 瀏覽: 31,959
  • 回覆: 86
  • 追帖: 1
+3
英國西薩塞克斯郡(West Sussex)的印度料理餐廳「香料小屋」(Spice Cottage)17日在臉書粉專PO出一段16秒影片,剪接了幾段顧客在店內用餐的畫面

華森後來向《每日郵報》透露,她已故的第二任夫多爾第(Harry Doherty)出生於北愛爾蘭,後來因酗酒多年死於2014年4月,「他臨終前非常瘦,所以這段影片應該是在他死前幾個月拍攝的……毫無疑問地,那人就是我丈夫,我沒辦法剛好暫停,所以不得不重複播放30次,每看一次我都更加確信」。不過,餐廳經理接受訪問時仍堅稱影片是近期拍攝,何況2014年時的內部擺設也和現今相差甚遠

究竟係呢個女人見鬼? 定係人有相似? 又...?

新聞來源連結:
https://www.hk01.com/即時國際/860582/英國婦於餐廳宣傳片驚見9年前去世丈夫-經理-影片上周拍攝

麻甩佬裝死⋯飛老婆? 

炒作宣傳

劇本

莫非, 人夫咋死撇老婆

車, 離奇得過曱甴拜地鐵, 仲要拜足1年兼人流不斷香火鼎盛, 有幾次仲見到請埋幾個南無佬添

只要信

憶夫成狂

咁好笑 🤭

引用:
原帖由 SOHEUNG 於 2023-1-26 15:38 發表
車, 離奇得過曱甴拜地鐵, 仲要拜足1年兼人流不斷香火鼎盛, 有幾次仲見到請埋幾個南無佬添
可能科學昌
「單眼女」盲左都可以 炯炯有神地無事。

裝死撇老婆, 遲啲會唔會真死

有龍珠無有怕

引用:
原帖由 XXXXXXXXXX 於 2023-1-26 15:33 發表
炒作宣傳
應該係~~~~
有2個可能
1) 個女人精神病
2) 假既~~惡俗宣傳

條片所有人都只係「過鏡」
無一個人清楚見樣既

重點:點解霉體無問個女人攞佢老公既舊相「比對」呢??
明顯夾埋作野啦~~~

西人最愛講大話,包裝成事實,呃傻西

鍵盤翻頁
左右
[按此隱藏 Google 建議的相符內容]